Redmi Note 8 Pro depolama boş ama dolu gösteriyor

24lukyorgunsun

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Redmi Note 8 Pro 128 GB telefona sahibim. Normalde 50GB'ı dolu olacak şekilde kullanıyordum. Sonra PC'deki 60GB'lık hatıra videolarını telefona atmak durumundaydım ve attım. Videolarla birlikte 110GB oldu. Sonra PC'deki işim bitince 60GB'lık videoları tekrar PC'ye attım. Ardından PC üzerinden değil, telefon üzerinden 60GB'lık videoları telefondan sildim. Lakin PC'ye bağlayıp baktığımda alan hala dolu gözüküyor. Ayrica telefona filmler vb. 15-20GB şeyler attığımda alan dolu deyip fotoğraf bile çekmiyor. 60GB'lık videolar telefonun bir yerlerinde duruyor mudur diye PC'ye bağlayıp her klasöre ve detayına baktım lakin yok. Sorun ne olabilir? Bu 60GB silmeme rağmen nasıl hala yer kaplar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Redmi Note 8 Pro 128 GB telefona sahibim. Normalde 50GB'ı dolu olacak şekilde kullanıyordum. Sonra PC'deki 60GB'lık hatıra videolarını telefona atmak durumundaydım ve attım. Videolarla birlikte 110GB oldu. Sonra PC'deki işim bitince 60GB'lık videoları tekrar PC'ye attım. Ardından PC üzerinden değil, telefon üzerinden 60GB'lık videoları telefondan sildim. Lakin PC'ye bağlayıp baktığımda alan hala dolu gözüküyor. Ayrica telefona filmler vb. 15-20GB şeyler attığımda alan dolu deyip fotoğraf bile çekmiyor. 60GB'lık videolar telefonun bir yerlerinde duruyor mudur diye PC'ye bağlayıp her klasöre ve detayına baktım lakin yok. Sorun ne olabilir? Bu 60GB silmeme rağmen nasıl hala yer kaplar?

Çöp kutusundan da sildinizmi oradan silmediyseniz 28 gün boyunca orada hala duruyor.

Mi Hesabı üzerinden Xiaomi Cloud'a yedekleme yapmış olabilir misin? Aslında o da depolama yememesi lazım ama belki ayarlardan dolayı bir sorun yaşanmış olabilir.

Dediğim gibi Mi Hesabı ayarlarını kontrol edersen iyi olur.

Düzenleme: Çöp kutusunda da duruyor özellikle fotoğraflar.

Teşekkürler sorun çözüldü. Eskiden çöp kutusu yoktu. Güncellemeyle çöp kutusu gelmiş. Oradan silince düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı