Monarch58 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 17 Haziran 2025 #1 ROM atmak için TWRP yükledim. Yüklemeden önce mi recovery açılıyordu fakat yükledikten sonra recovery komutunu girdiğimde telefon Redmi ekranında biraz bekleyip kapanıyor ve telefon normal açılıyor. Cihaz Redmi Note 8 Pro.
ROM atmak için TWRP yükledim. Yüklemeden önce mi recovery açılıyordu fakat yükledikten sonra recovery komutunu girdiğimde telefon Redmi ekranında biraz bekleyip kapanıyor ve telefon normal açılıyor. Cihaz Redmi Note 8 Pro.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.098 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Haziran 2025 #2 Yanlış recovery dosyasını yüklemiş olabilirsiniz, cihazınıza uygun olduğundan emin olun. OrangeFox'da deneyebilirsiniz ikisi de recovery.
Yanlış recovery dosyasını yüklemiş olabilirsiniz, cihazınıza uygun olduğundan emin olun. OrangeFox'da deneyebilirsiniz ikisi de recovery.
Monarch58 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #3 v3rtecc dedi: Yanlış recovery dosyasını yüklemiş olabilirsiniz, cihazınıza uygun olduğundan emin olun. OrangeFox'da deneyebilirsiniz ikisi de recovery. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim olmadı.
v3rtecc dedi: Yanlış recovery dosyasını yüklemiş olabilirsiniz, cihazınıza uygun olduğundan emin olun. OrangeFox'da deneyebilirsiniz ikisi de recovery. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim olmadı.