Redmi Note 8 WhatsApp Web QR kodunu okumuyor

Yer
İstanbul/Bağcılar
Daha fazla  
Telefonum Redmi Note 8 ve ana kamera lensi çatladı. Görüntü bulanık bir hal aldı. Çok sık fotoğraf çekinen bir insan olmadığım için yaptırma gereği duymadım. Fakat WhatsApp Web'e hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Farklı sitelerde QR kodu okutmaya çalıştığımda okuyor ama WP okumuyor.

Hocam birşey sormak istiyorum. Tarayıcıyı hangi temada kullanıyorsunuz?
Google Chrome saf halini kullanıyorum. Herhangi bir değişiklik yapmadım.
Hocam bu çözümü deneyebilir misiniz sorun olmayacaksa?

WhatsApp Aero veya WhatsApp Plus tarzı bir şey indirip denerseniz emin olabiliriz.
Eğer buna rağmen sorun çözülmez ise büyük ihtimalle MIUI ile alakalı.
Şu an bulunan mesajlar silinmez değil mi?

Bu arada hocam şöyle bir çözüm yoluda mevcut. Başka bir cihazdan kendi whatsapp hesabınıza girip ordan whatsapp webe giriş sağlayabilirsiniz. Ardından kendi hesabınıza döndüğünüzde whatsapp web açık durumda olucaktır.

Tarayıcı çubuğuna chrome://flags/ yazın. Çıkan yerde ''Force Dark Mode for Web Contents'' seçeneği Default olarak mı seçili? Onu kontrol eder misiniz?

Bu arada hocam şöyle bir çözüm yoluda mevcut. Başka bir cihazdan kendi whatsapp hesabınıza girip ordan whatsapp webe giriş sağlayabilirsiniz. Ardından kendi hesabınıza döndüğünüzde whatsapp web açık durumda olucaktır.
Mesajlar silinmez ise eğer her türlü çözüme açık durumdayım.

Şu an bulunan mesajlar silinmez değil mi?
Depolama yaptıysanız veya orijinal Whatsapp'ı silmeden kurarsanız silinmediğini hatırlıyorum.
Mesajlar silinmez ise eğer her türlü çözüme açık durumdayım.
Depoladıktan sonra yaparsanız silinse bile geri yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı