Redmi Note 8'in arayüzü Mi serisi gibi

815867

Centipat
Daha fazla  
Redmi Note 8 telefon evde boş kaldı, bir bakayım dedim. Şunu fark ettim ki Xiaomi arayüzü her zaman kötü değilmiş. Telefonda her şey var, tıpkı Mi serisi gibi. Üst panel tıpkı Mi serilerindeki gibi, şu anki Redmi'lerde üst panelin arka planı gri oluyor. YouTube'da gezerken bile birsürü animasyon var, Şu anki Redmi'lerde animasyon resmen 0. Ek ayarlarda hoparlör temizliğine kadar bir sürü şey var, bu da yetmezmiş gibi özel özellikler kısmı da açmışlar. Şu anki Redmi telefonlarda bunların hiçbiri yok. Daha yazabileceğim pek çok şey var. Tüm bunlara rağmen RAM kullanımı 2 GB RAM'in üzerine zor çıkıyor. Redmi 10 2022'de ise hiçbir şey olmamasına rağmen RAM kullanımı hep 2 GB RAM'in üzerinde. Xiaomi arayüzü önceden hiç böyle değilmiş, Xiaomi sonradan katletmiş.

Son düzenleme:
Panelin arka planının farklı olması sürümün eskiliğinden muhtemelen, benim Redmi Note 10 Pro'da da öyleydi ama mi serisindeki gibi yapabiliyordun MIUI optimizasyonunu kapatınca. Açılışta, geçişlerde benim cihazımda da animasyonlar var. Dediğiniz özel özellikler ve hoparlör temizleme de var ayrıca. Android ve MIUI sürümünden ötürü RAM kullanımının düşük olması normal, benim cihazımda da 6 GB RAM var boşta 2-2.5 GB RAM kullanıyordu Android 12 MIUI 13 vardı. Yani aslında çoğu özellik halen duruyor ama kendiniz kurcalamalsınız bu ayarları bulmak için.

Panelin arka planının farklı olması sürümün eskiliğinden muhtemelen, benim Redmi Note 10 Pro'da da öyleydi ama mi serisindeki gibi yapabiliyordun MIUI optimizasyonunu kapatınca. Açılışta, geçişlerde benim cihazımda da animasyonlar var. Dediğiniz özel özellikler ve hoparlör temizleme de var ayrıca. Android ve MIUI sürümünden ötürü RAM kullanımının düşük olması normal, benim cihazımda da 6 GB RAM var boşta 2-2.5 GB RAM kullanıyordu Android 12 MIUI 13 vardı. Yani aslında çoğu özellik halen duruyor ama kendiniz kurcalamalsınız bu ayarları bulmak için.
Redmi 10 2022'de hiçbirşey yok. Redmi Note 10'da benzer özellikler vardı onu hatırlıyorum. Bu iş 11 serisinden sonra başladı sanırım.

Redmi 10 2022'de hiçbir şey yok. Redmi Note 10'da benzer özellikler vardı onu hatırlıyorum. Bu iş 11 serisinden sonra başladı sanırım.

Bir arkadaşımda Note 11 Pro vardı ve telefon 120 Hz'de olmasına rağmen arayüzde 60 Hz gibiydi, uygulama geçişleri sırasında da animasyonlar kasıyordu. Dediğiniz gibi olabilir, ama ben Note 10 Pro'dan arayüz olarak memnundum şu an Custom ROM'dayım ama geri dönsem mi diye düşünmüyor değilim.

Geri
Yukarı