Redmi Note 9 Custom ROM şarj çabuk bitiyor

Farklı bir twrp kurdum sonuç yine aynı.
Yabancı siteden bir kullanıcının bulduğu çözüm belki işinize yarar.
Update. I finally found a solution. It took literal hours of experimenting to find this.

-Flashed the fastboot ROM of the phone
-Rooted the phone by flashing magisk patched image
-Flashed Inception kernel via FK kernel manager
-Rebooting after flashing the kernel, It will get stuck in a black screen with no text whatsoever (probably a bootloop)
-Installed TWRP (This time TWRP does not show encrypted letters), Wiped all data, Transferred the custom ROM zip to the phone (while in TWRP) and flashing the rom
-The rom is flashed successfully. On the first reboot you get greeted with another bootloop. Fortunately the phone booted into TWRP. This time the folders are encrypted again.
-Successfully wiped the data (advanced>wipe data). No errors in data wiping this time.
-A fully working Corvus OS setup appears on rebooting.

I think the whole TWRP problem was fixed by the custom kernel. Anyways I am finally done with this now. You probably enjoyed seeing all this xD
 
Araştırdığım kadarıyla android sürümüne uygun olan twrp kurmak gerekiyor ama merlin cihazına uygun andorid 12 twrp yok. Bu yüzden tek seçenek telefonu sıfırılamak. Açıkcası verilerimin gitmesini istemiyordum ama sıfırlamak gerekiyorsa onun yerine direkt stock rom kuracağım daha az başım ağrır. Custom rom deneyimlemek güzeldi ama daha güçlü bir telefon olsaydı pek sorun olmazdı yardımların ve vakit ayırdığın için teşekkürler.

@339684 hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın otg ile bir şekilde root attım kernel için önerdiğiniz bir program var mı?
 
Son düzenleme:
Araştırdığım kadarıyla Android sürümüne uygun olan TWRP kurmak gerekiyor ama merlin cihazına uygun Android 12 TWRP yok. Bu yüzden tek seçenek telefonu sıfırılamak. Açıkçası verilerimin gitmesini istemiyordum ama sıfırlamak gerekiyorsa onun yerine direkt stock ROM kuracağım daha az başım ağrır. Custom ROM deneyimlemek güzeldi ama daha güçlü bir telefon olsaydı pek sorun olmazdı yardımların ve vakit ayırdığın için teşekkürler.

@339684 hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın OTG ile bir şekilde root attım kernel için önerdiğiniz bir program var mı?

Daha önce kullanmadığım için önerebildiğim bir program yok. Play Store'de yüksek indirmelilere bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı