Redmi Note 9 Pro vs Huawei P40 Lite

Google desteği yok. Haritalar, Youtube gibi elzem uygulamaları kullanamayacaksınız. Huawei almamanız sizin için daha iyi olur. Redmi Note 9 Pro veya Xiaomi Mi Note 10 Lite. Belki Realme 6 Pro, mağazada incelemeniz daha iyi olur.
 
Arkadaşlar şimdi ben anlamadım ya, biri önerdiği telefonu bir önceki sayfada öneriyor bir sonrakinde farklı bir şey öneriyor buradan soru sorsam cevaplar mısınız

Realm'e 6 8 GB mı alayım
Redmi Note 9 Pro mu
Huawei P40 Lite mı?
 
@Korkmaz02 hocamında dediği gibi, Huawei P40 Lite'da bildiğim kadarıyla Google desteği yok. Realm'e ise geleceğin telefonu olarak adlandırılıyor ama ben pek inanamadım. Siz en iyisi Redmi Note 9 Pro'dan vazgeçmeyin. Redmi alın.

P40 Lite yaklaşık 20 gün oldu kullaniyoruz Google destelerini farkli programlar aracılığıyla yükleyebilirsin gayet akıcı bir cihaz.
 
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler hocam. Redmi markası, Huawei'den bir veya iki tık daha iyi. Öyle 3310 ile iPhone 11 Pro Max farkı gibi değil.

Yemin ederim guluncek insansiniz Redmi bir modeldir markasi Xiaomi'dir, Huawei bir dünya devi bir markadır. Yaptigi her cihazin arkasinda duran buyuk bir marka senin kullandığın Xiaomi'nin Wi-Fi entegresini bile Huawei'nin, IPhone'de ki sebeke entegresi bile Huawei'nin. Yanlış bilgi veriyosuniz. Xiaomi gozumde motoroladan daha kotudur. Çünkü yazilimi çocuk oyuncagi. OS silmek ve yuklemek kadar basit bir şeyi yok. Boyle markadan bir de guvenlik istiyorsunuz.
Kuzeninize neden yanaşamadığını sorar mısınız? AnTuTu puanı 50.000 daha fazla işlemci olarak daha iyi kamera megapiksel daha az olsa bile diyafram değeri daha iyi. Ayrıca daha çok kamera modu var.

Peki o modlari kullaniyor musunuz 😂🤣😂🤣
Hahahaha! İlahi hocam. Bu devirde AnTuTu'ya güvenmemeli. 3-4 ay önce replika (çakma) bir telefon aldım ve telefon rezalet ötesiydi. Google'a bile zor giriyordu (abartmıyorum). AnTuTu benchmark testi yaptım ve iPhone 11 Pro Max'in bile ulaşamayacağı değeri gördüm. Güvenemiyorum :D.

Çünkü nedeni o replika cihazi S3 mini ise mesela cihaz kendini S9 Plus olarak taniyor. Ve ona gore sonuc veriyor. Farkli farkli siteler ve forumlar, YouTube sayfalari kanitlamis durumda.
Arkadaşlar şimdi ben anlamadım ya, biri önerdiği telefonu bir önceki sayfada öneriyor bir sonrakinde farklı bir şey öneriyor buradan soru sorsam cevaplar mısınız?

Realm'e 6 8 GB mı alayım.
Redmi Note 9 Pro mu?
Huawei P40 Lite mı?

P40 Lite alın. Millet kullanmadigi cihazi kotumelesini cok iyi bilir. P40 Lite de Google servisleri olmadigindan şarj suresi cok dayalikli oyle boyle degil. Zaten telefonda Google servisi aramiyorsunuz gerek kalmiyor. Ha illa haritalar vs. Kullanacağım diyosaniz APK olarak kuruluyor. İciniz rahat etsin. P40 Lite alin. Rahat edin. Belki cevremdeki 20 insana onerip aldirmisimdir. Hepsi su an hala Allah razi olsun der hocalarim falan. Bir de Harmony OS gelecek, hız ve batarya ikiye katlancak. Daha ne istiyosunuz Huawei Tek'dir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı