xXReaperTRXx Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #1 Merhabalar, telefonum Xiaomi Redmi Note 9. Yeni aldım fakat bu sorunla karşılaştım. Telefon uyku modunda, yani ekranı kapalı iken internete bağlı olmuyor ve bu yüzden WhatsApp Web'i kullanamıyorum. Çözümü nedir?
Merhabalar, telefonum Xiaomi Redmi Note 9. Yeni aldım fakat bu sorunla karşılaştım. Telefon uyku modunda, yani ekranı kapalı iken internete bağlı olmuyor ve bu yüzden WhatsApp Web'i kullanamıyorum. Çözümü nedir?
Croot Megapat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Türkiye 7 Haziran 2021 #2 Wi-Fi Ayarları / Ek ayarlar /Wifi Yardımıcı (AÇIK) yap, düzelicektir bağlantı problemi web.whatsapp için.
Wi-Fi Ayarları / Ek ayarlar /Wifi Yardımıcı (AÇIK) yap, düzelicektir bağlantı problemi web.whatsapp için.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Haziran 2021 #3 Wi-Fi ayarlarında bir ayarı olabilir. Benim telefonumda öyle bir ayar var.
xXReaperTRXx Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #4 Croot dedi: Wi-Fi ayarları / ek ayarlar /wifi yardımıcı (açık) yap, düzelicektir bağlantı problemi web. WhatsApp için. Genişletmek için tıkla... Girdim fakat dediğin şeyi bulamadım telefon ayarlarında değil mi? Dosya Ekleri image.jpeg 25,4 KB · Görüntüleme: 151
Croot dedi: Wi-Fi ayarları / ek ayarlar /wifi yardımıcı (açık) yap, düzelicektir bağlantı problemi web. WhatsApp için. Genişletmek için tıkla... Girdim fakat dediğin şeyi bulamadım telefon ayarlarında değil mi?