Açıktı fastboot kısmında bıraktım telefonu ancak görmedi pcUSB Hata ayıklamayı açmadan telefonu gösteremezsiniz.
Şu anda telefonun sesi komple gitti hiç ses gelmiyor.Açıktı fastboot kısmında bıraktım telefonu ancak görmedi pc
Açıktı fastboot kısmında bıraktım telefonu ancak görmedi pcUSB Hata ayıklamayı açmadan telefonu gösteremezsiniz.
Şu anda telefonun sesi komple gitti hiç ses gelmiyor.Açıktı fastboot kısmında bıraktım telefonu ancak görmedi pc
Mi Unlock Tool ya da Mi Flash kullanıyorsanız onların driverlarını da bilgisayara telefonu görmesi için yüklemeniz gerekiyor. Onlar da yüklü müydü ?Açıktı fastboot kısmında bıraktım telefonu ancak görmedi pc
İnternetten baktım bir sürü driver şeyi falan vardı denedim yükledim driverlari baştan denedim görmedi telefondan OEM açtıktan sonra 1 hafta beklemem gerektiği de yazıyordu bir yerde pcden anca o şekilde gözükür yazıyorduMi Unlock Tool ya da Mi Flash kullanıyorsanız onların driverlarını da bilgisayara telefonu görmesi için yüklemeniz gerekiyor. Onlar da yüklü müydü ?
En iyisi siz 1 hafta idare edin bootloader kilidi açıldıktan sonra TWRP yükleyin ki telefonunuz bir daha hiç Brick olmasın hem her Xiaomi telefona lazım bir şey TWRP Official Rom kullanılmaz o telefonda. Custom Beta kullanmaya başlarsanız daha rahat edersiniz.İnternetten baktım bir sürü driver şeyi falan vardı denedim yükledim driverlari baştan denedim görmedi telefondan OEM açtıktan sonra 1 hafta beklemem gerektiği de yazıyordu bir yerde pcden anca o şekilde gözükür yazıyordu
Tamam teşekkürlerEn iyisi siz 1 hafta idare edin bootloader kilidi açıldıktan sonra TWRP yükleyin ki telefonunuz bir daha hiç Brick olmasın hem her Xiaomi telefona lazım bir şey TWRP Official Rom kullanılmaz o telefonda. Custom Beta kullanmaya başlarsanız daha rahat edersiniz.
1 hafta beklememe gerek kalmadı farklı sürüm yükledim uygulamayı düzeldi şimdi custom rom kuracağım sonucunu yazarım.En iyisi siz 1 hafta idare edin bootloader kilidi açıldıktan sonra TWRP yükleyin ki telefonunuz bir daha hiç Brick olmasın hem her Xiaomi telefona lazım bir şey TWRP Official Rom kullanılmaz o telefonda. Custom Beta kullanmaya başlarsanız daha rahat edersiniz.
Yardıma ihtiyacınız olduğunda konuyu güncelleyin müsait oldukça cevaplarım hocam. Sevindim.Tamam teşekkürler
1 hafta beklememe gerek kalmadı farklı sürüm yükledim uygulamayı düzeldi şimdi custom rom kuracağım sonucunu yazarım.
Pixelin romunu kurdum orangefox ile hem düzeldi hem de telefon hızlandı teşekkürler hocamYardıma ihtiyacınız olduğunda konuyu güncelleyin müsait oldukça cevaplarım hocam. Sevindim.
Süper!Pixelin romunu kurdum orangefox ile hem düzeldi hem de telefon hızlandı teşekkürler hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.