Redmi pad Pro alınır mı?

12.1 inçlik bir ekrana sahip bu tablet. Oyunlarda zorlanacağını düşünüyorum. 11 inç veya 11.5 inç tabletlere bakabilirsin. Tavsiyem Huawei 11.5S alabilirsin işlemcisi daha güçlü bir tablet. Huaweinin sitesinde 15,999 Tl ye alabilirsin. Yanında klavye ve kalemde veriliyor

Ben Azerbaycan'da yaşıyorum. Burada 11.5s i geç 11.5 bile 300 manat daha paha satılıyor. Başka bir önerin varsa söyleyebilirsin.

Isınır falan diyenler palavra atıyordur pad Pro tablete sahibim 3 aydır gram ısınma yok tablette, sadece ısınır mi acaba diye Wild Rift, PUBG Mobile, Rainbow Six Mobile falan denedim ısınma hiçbir şekilde yaşamadım alabilirsiniz tableti yanında kalem kılıf gönderilse tadından yenmezdi.

Tamam 300 manat Türkiye'de 6300 TL'ye alınıyor, Türkiye'de 11.5'e 9000 TL istiyorlar.

Burada öyle değil işte. 300 manat zaten büyük bir meblağ. Burada 600-700 manat istiyorlar 11.5 e(en ucuz.

Kronik sorunu falan var mı?

Bu arada ben ilk defa tablet alacağım da ben 13 yaşındayım ekran elime fazla mı büyük gelir? Elimin boyutunu yaşıma göre anlarsınız zaten.
11 inç ve 12 inç arasındaki tabletler çok boyut farkı oluyor. Bir yerden görüp denemenizi öneririm. Ayrıca tableti tutarak uzun vade oyun oynanması zor. Bir gamepad yardımıyla oynamak daha rahat olur bence.

Cihazın performans beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…