tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Merhaba ben Redmi kullanıyorum IPhone'da olan şarj simgesini nasıl yaparım? Bu resimde bulunan sol üstteki simge gibi. Weiterleitungshinweis
Merhaba ben Redmi kullanıyorum IPhone'da olan şarj simgesini nasıl yaparım? Bu resimde bulunan sol üstteki simge gibi. Weiterleitungshinweis
Çözüm Tunahan£Wkbukut 6 Haziran 2023 tahaakinn11 dedi: 12.5.2 Genişletmek için tıkla... Temalarda iPhone teması olması lazım. Kontrol ederseniz bulursunuz. MIUI 14'te görmüştüm fakat sizin sürümünüzde var mı bilmiyorum.
tahaakinn11 dedi: 12.5.2 Genişletmek için tıkla... Temalarda iPhone teması olması lazım. Kontrol ederseniz bulursunuz. MIUI 14'te görmüştüm fakat sizin sürümünüzde var mı bilmiyorum.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 6 Haziran 2023 #2 tahaakinn11 dedi: Merhaba ben Redmi kullanıyorum IPhone'da olan şarj simgesini nasıl yaparım? Bu resimde bulunan sol üstteki simge gibi. Weiterleitungshinweis Genişletmek için tıkla... Xiaomi de iPhone temaları vardı sanırım MIUI sürümünüz kaç. Artı 0 Eksi
tahaakinn11 dedi: Merhaba ben Redmi kullanıyorum IPhone'da olan şarj simgesini nasıl yaparım? Bu resimde bulunan sol üstteki simge gibi. Weiterleitungshinweis Genişletmek için tıkla... Xiaomi de iPhone temaları vardı sanırım MIUI sürümünüz kaç.
KS KS tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Tunahan£Wkbukut dedi: Xiaomi de iPhone temaları vardı sanırım MIUI sürümünüz kaç. Genişletmek için tıkla... 12.5.2 Artı 0 Eksi
Tunahan£Wkbukut dedi: Xiaomi de iPhone temaları vardı sanırım MIUI sürümünüz kaç. Genişletmek için tıkla... 12.5.2
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 6 Haziran 2023 #4 tahaakinn11 dedi: 12.5.2 Genişletmek için tıkla... Temalarda iPhone teması olması lazım. Kontrol ederseniz bulursunuz. MIUI 14'te görmüştüm fakat sizin sürümünüzde var mı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
tahaakinn11 dedi: 12.5.2 Genişletmek için tıkla... Temalarda iPhone teması olması lazım. Kontrol ederseniz bulursunuz. MIUI 14'te görmüştüm fakat sizin sürümünüzde var mı bilmiyorum.
KS KS tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 Tunahan£Wkbukut dedi: Temalarda iPhone teması olması lazım. Kontrol ederseniz bulursunuz. MIUI 14'te görmüştüm fakat sizin sürümünüzde var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Tunahan£Wkbukut dedi: Temalarda iPhone teması olması lazım. Kontrol ederseniz bulursunuz. MIUI 14'te görmüştüm fakat sizin sürümünüzde var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
X Xscape Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 6 Haziran 2023 #6 tahaakinn11 dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki temayı indirip uygulayıp sonucu paylaşır mısın? https://www.mediafire.com/file/wa3hqutizrzrgs9/Ap14.mtz/file Artı 0 Eksi
tahaakinn11 dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki temayı indirip uygulayıp sonucu paylaşır mısın? https://www.mediafire.com/file/wa3hqutizrzrgs9/Ap14.mtz/file
KS KS tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #7 Xscape dedi: Aşağıdaki temayı indirip uygulayıp sonucu paylaşır mısın? https://www.mediafire.com/file/wa3hqutizrzrgs9/Ap14.mtz/file Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Aşağıdaki temayı indirip uygulayıp sonucu paylaşır mısın? https://www.mediafire.com/file/wa3hqutizrzrgs9/Ap14.mtz/file Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım
X Xscape Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 6 Haziran 2023 #8 tahaakinn11 dedi: Nasıl kuracağım Genişletmek için tıkla... Temalar uygulamasından manuel olarak yükleyeceksin. Eğer dosyanın üzerine basarsan o şekilde de yönlendirebilir belki seni. Artı 0 Eksi
tahaakinn11 dedi: Nasıl kuracağım Genişletmek için tıkla... Temalar uygulamasından manuel olarak yükleyeceksin. Eğer dosyanın üzerine basarsan o şekilde de yönlendirebilir belki seni.
KS KS tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #9 Xscape dedi: Temalar uygulamasından manuel olarak yükleyeceksin. Eğer dosyanın üzerine basarsan o şekilde de yönlendirebilir belki seni. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyip yazacağım Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Temalar uygulamasından manuel olarak yükleyeceksin. Eğer dosyanın üzerine basarsan o şekilde de yönlendirebilir belki seni. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyip yazacağım