Redragon Brahma K586 PRO alınır mı?

Bütçe
1,500 TL
Bende klavye arayışındayım
ASUS ROG STRIX Scope RX red switch almayı düşünüyordum 3.300 TL'ye fakat konuyu görüp klavyeye bakınca yarı fiyatına neredeyse aynı klavye olduğunu düşünüyorum.
Kullanan arkadaşlar güzel yorumlarsa sevinirim.

Bende klavye arayışındayım.
ASUS ROG STRIX Scope RX red switch almayı düşünüyordum 3.300 TL'ye fakat konuyu görüp klavyeye bakınca yarı fiyatına neredeyse aynı klavye olduğunu düşünüyorum.
Kullanan arkadaşlar güzel yorumlarsa sevinirim.

Al geç hocam. Yarı fiyatına ve elle tutulur bir fark olacağını sanmıyorum. Tek eksi yukarıda belirttiğim gibi yazılım, ama zaten her şeyi yazılımsız da kontrol edebiliyoruz.

Klavye elime ulaştı. Switchleri çok tatmin etti, blue switchten geçince çok sessiz geldi. Bilek desteği yumuşak olabilirmiş ama idare eder diye yorumluyorum. Uygulaması çalışmadı bende de, yapacak bir şey yok ama en azından çoğu şey klavye üzerinden de yapılabiliyor. Genel anlamda klavyeyi beğendim, birazcık alışmam gerekecek ama.

Klavye elime ulaştı. Switchleri çok tatmin etti, blue switchten geçince çok sessiz geldi. Bilek desteği yumuşak olabilirmiş ama idare eder diye yorumluyorum. Uygulaması çalışmadı bende de, yapacak bir şey yok ama en azından çoğu şey klavye üzerinden de yapılabiliyor. Genel anlamda klavyeyi beğendim, birazcık alışmam gerekecek ama.
Hayırlı olsun hocam. Bir kaç güne red switche alışırsın. Ben brown switch swaplamayı düşünüyorum. Yazı yazarken daha zevkli olur diye.

Yeni konular

Geri
Yukarı