Geldi hocam.
Malzeme kalitesi olarak şaşırtıcı derecede iyi. Metal değil ama tok bir plastiği var. Bilek desteği de sert plastik ama leğen plastiğinden değil. Switchler hafif ve tok bir sesi var red olmalarından dolayı. Hot swap özelliği de varmış fotoğraflardan göründüğü üzere. Ama bayağı zorlandım çıkarırken. RGB modları da sürüyle, istemediğin kadar var. Kısaca fiyatına göre bayağı beğendim. Yazılım ve makro işlerini kurcalamam kaldı sadece.
Konuya bir şeyler yazdım olarak bakabilirsin. Malzeme kalitesi özelinde de Gamepower, Rampage tarzı markalardan daha iyi geldi bana. Metal logo full RGB her tuşa ayrı renk atanması, ses tekerleği vs. 1500 TL'den beklenmeyecek premium hissiyatta. Tek eksisi yazılımda bir sorun var, Brezilya sitesinden falan yapanlar olmuş onu araştırıyorum. Ama yazılım olmasa bile makro ataması ve renk kontolleri klavye üzerinden yapılıyor rahatça. Bir de red switche alışık değilim bana çok hafif geldi. Parmağımı klavye üzerinde bekletirken bazen basıyorum yanlışlıkla, biraz alışmam lazım