Redragon K-617 Fizz modeli çınlama sesi nedir?

ragapol

Decapat
Daha fazla  
Yeni aldığım klavyem bugün elime ulaştı. Klavyenin tuşlarında ciddi çınlama sesi var. Neredeyse her tuşunda var bu yazarken çok rahat duyabiliyorum. Zamanla düzelen bir durum mudur yoksa kronik bir sorun mu bu? Yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar.

Normal bir şey hocam Red switch klavyelerde. Çınlama olabiliyor, o üründe kronik sorun o zaten.
İade edip bir daha alma zahmetine değer mi diye düşündüğümden açtım konuyu aslında. Başka red switch klavyelerde de bu sorunla karşılaşma ihtimalim yüksekse çok gerek yok gibi. Tek sorun sesin biraz fazla olup rahatça duyulabilmesi. Bu desibel bu klavyenin spesifik bi özelliği midir yoksa başka çınlama sorunlu klavyelerde de aynı sorunu yaşayabilir miyim? Teşekkürler bilgiler için :)

İade edip bir daha alma zahmetine değer mi diye düşündüğümden açtım konuyu aslında. Başka red switch klavyelerde de bu sorunla karşılaşma ihtimalim yüksekse çok gerek yok gibi. Tek sorun sesin biraz fazla olup rahatça duyulabilmesi. Bu desibel bu klavyenin spesifik bi özelliği midir yoksa başka çınlama sorunlu klavyelerde de aynı sorunu yaşayabilir miyim? Teşekkürler bilgiler için :)
Rahatsız ediyorsa iade edin tabii ki.

Galiba iade edeceğim :) Çok rahatsız edici yazarken dahi çok net duyulabiliyor. Limit 1100 1200 tl olacak şekilde önerebileceğiniz mekanik klavye var mıdır ?

Bunları önerebilirim.

Bunları önerebilirim.
Teşekkür ederim ilginiz için :)

Yeni aldığım klavyem bugün elime ulaştı. Klavyenin tuşlarında ciddi çınlama sesi var. Neredeyse her tuşunda var bu yazarken çok rahat duyabiliyorum. Zamanla düzelen bir durum mudur yoksa kronik bir sorun mu bu? Yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar.

aynı hatayı bende yaptım bu klavyeyi alarak, yay sesi normal, sanırsam switchlerin kalitesizliğinden. İade etseniz kabul etmeyebilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı