Çözüldü Redragon K530 Bluetooth bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HayaletAdam

Hectopat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
539
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Redragon K530 kullanıyorum. 1 aydır Bluetooth adaptörü ile bağlanırken bir sıkıntım yoktu ama dün geceden beri ne yaptıysam tekrar bilgisayara bağlanamadım. Adaptörde sıkıntı yok çalışıyor. Farklı cihazları görüyor ama klavyemi görmüyor. Klavyeyi başka bir laptopta denedim onda da görmedi klavyeyi. Bluetooth ışığı yanıp sönüyor. Yani cihaz eşleşmek için hazır ama adaptör cihazı görmüyor. Klavyeyi ve adaptörü sıfırlama gibi bir seçenek falan yok mu? Hem adaptörü hem klavyeyi sıfırlasam sorun düzelir belki ama nasıl sıfırlandığını bilmiyorum. Daha doğrusu sıfırlanabiliyor mu onu bile bilmiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?


Sorunu hallettim. İleride bu sorunu yaşayan arkadaşlar içinde çözümünü paylaşmak istiyorum. Klavyenin sağ alt bölümünde alt ve CTRL tuşlarının arasında FN1 ve FN2 tuşları var. FN2 tuşu ile ESC tuşuna 3 saniye basılı tuttuğunuz zaman klavye sıfırlanıyor. Zaten kitapçığında da yazıyor. Oradan da bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
selam bana tam olarak açıklarmısın dostum bende o klavyeyi kullanıyorum adaptörüm de tam ama bluetootha nasıl geçireceğim bilmiyorum kitapçıkta yardım etmedi tam olarak
 
selam bana tam olarak açıklarmısın dostum bende o klavyeyi kullanıyorum adaptörüm de tam ama bluetootha nasıl geçireceğim bilmiyorum kitapçıkta yardım etmedi tam olarak
Klavyeyi öncelikle eşleşme moduna alman gerekiyor. Sol taraftan on/off bölümünden on bölümüne getir. Sonra onun hemen altında b1/b2/b3 var. Herhangi bir tanesine getir. Getirdikten sonra altta yanıp sönüyor ışık. Eşleştirilmeye hazır anlamına geliyor bu. Sonrada bilgisayardan Bluetooth açıp draconic 1 diye bir seçenek çıkacak ona tıklayıp eşleştireceksin.
 
Yani şöyle ben TYPE C kabloyu çıkartıp on off kismini on yapicam ama öyle yapinca klavye ışığı sürekli yaniyor sönüyor gidiyor geliyor. Ve on/off kismini on yapincada o BT ışığı yanmıyor sadece şarj ışığı yanıyor. Draconic 1/2/3 çıkmıyor çıktığında bir kere sadece bağlandı ondada kablo bağlıydı kablo bağlı değilken hiçbir şekilde çıkmıyor discord varsa ariyim yardim edermisin
 
Yani şöyle ben Type-C kabloyu çıkartıp on off kismini on yapacağım ama öyle yapinca klavye ışığı sürekli yaniyor sönüyor gidiyor geliyor. Ve on/off kismini on yapinca da o BT ışığı yanmıyor sadece şarj ışığı yanıyor. Draconic 1/2/3 çıkmıyor çıktığında bir kere sadece bağlandı onda da kablo bağlıydı kablo bağlı değilken hiçbir şekilde çıkmıyor Discord varsa ariyim yardim eder misin?

Discord vermek yasak. Eğer daha önce 1 kere bağlandıysan yukarıda yazdığım gibi FN2 tuşu ile ESC tuşuna 3 saniye basılı tut. Bu sayede klavye ilk aldığın zaman ki ayarlarına dönecek. Sonrada kablosuz olarak tekrar bağlan.
 
Bende klavye kapanıp açılıyor ve Bluetooth kısmında ışık yanmıyor

Bağlayamadım daha önce.

benim klavyede type c çıkartıp on tuşunu açıyorum ama BT yazısında ışık çıkmıyor
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı