Redragon K530 Pro nasıl modlanır?

Yer
Tottenham
Redragon K530 Pro brown switch halini kullanıyorum. Klavyenin kendi halinden aslında gayet memnun olsam da biraz değişiklik olarak neler yapabilirim, sesini nasıl daha tok bir hale getirebilirim diye düşünüyordum. Daha önceden hiç klavye modlamadım ama videolardan, forumdan vs yapılan işlemlere kulak aşinalığım var. Sizce neler yapılması mantıklı?

Sesinin daha tok hale gelmesi için klavye tabanına oyun hamuru dolduranları gördüm bu gerçekten işe yarar mı, veya başka mantıklı bir yöntem var mı daha tok ses için?

Oyun hamuru eklemeyin iğrenç koku yapar, araba ses yalıtımı koyun.

Tape ve foam mod yapılabilir. O ring de işe yarıyor diyorlar ama basma hissiyatını bozabilir biraz.
Tape mod için pcb nin arkasına 2-3 kat kağıt bant çekebilirsin.
Foam mod için de kasanın içine eva köpük, yün, kinetik kum, oyun hamuru tarzı şeylerden biriyle doldurabilirsin. Çoğu yalıtım malzemesi olur kısaca. Ne kadar koyacağın sana kalmış. İstersen az koy istersen de kasayı kapatmana sorun yaratmadığı noktaya kadar doldur içini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…