Redragon K552 Kumara nasıldır?

Bütçe
1000
K552 yerine Amazon'dan Custom bir klavye de alabilirim @toomanynights hocamız bir öneride bulundu aklıma soktu aklımda hiç yoktu.
Ne yapsam bilemedim dediğim gibi ya K552 ya da yurt dışından Custom bir klavye alacağım. Şöyle bir sorun var yurt dışından alacağım klavye sağlam gelmez ya da herhangi bir sorun olursa garanti nasıl işleyecek nasıl paramı geri alacağım ya da o tür süreçler nasıl işleyecek bilmiyorum o konuda şüpheliyim.
Benim klavye tüm avrupayı dolaştı, bir sorun çıkmadı. Ulaşım Amazon Lojistik ile yapılıyor, sorun olacağını sanmıyorum. İadede de sorun olmayacak muhtemelen ki kesinlikle iade etmem.
 
Evet kullanıyorum, yok denecek kadar az yay sesi.

Hocam ilk aldığınızda nasıl bir yay sesi vardı?

Benim klavye tüm Avrupa'yı dolaştı, bir sorun çıkmadı. Ulaşım Amazon lojistik ile yapılıyor, sorun olacağını sanmıyorum. İadede de sorun olmayacak muhtemelen ki kesinlikle iade etmem.

Hocam klavyede yay sesi mevcut mu yani kulaklık takmadan ne kadar duyuluyor?
 
Son düzenleme:
Hocam alacağım gibi duruyor ama bilemedim. Videoya alıp ses testi yapma ihtimaliniz var mı hocam yay sesinin ne kadar geldiğini duymak için.
Şu an mümkün değil. Yay sesi yok veya benim duyamayacağım kadar az.
Riske girmek istemiyorsanız almayın, aldıktan sonra da bekleyeceksiniz iade ettikten sonra da. Ben gelmesi için 3 haftaya yakın bekledim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı