K552 modelini almayı düşünüyordum fakat modellerin sonunda K552 R, K552 2 gibi takılar da var. Bunların farkı nedir? Sizce alınır mı bu klavye? Maksimum 350 TL daha iyi alternatifler var mıdır?
Sesli mi sessiz mi istiyorsunuz? Ayrıca link atabilir misiniz?
Attığınız klavye red switch modeli.Sesli veya sessiz olması fark etmez. Bu model sadece blue switch diye biliyorum fakat red switch varsa o da güzel olur.![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangi switch olduğunu yanındaki 2 veya R takısı mı gösteriyor? Yoksa bir yerde yazıyor da ben mi göremiyorum acabaAttığınız klavye red switch modeli.
![]()
REDRAGON K552-R KUMARA Gaming KLAVYE. RAINBOW, MECHANICAL, USB
REDRAGON K552-R KUMARA Gaming KLAVYE. RAINBOW, MECHANICAL, USBwww.bizdehesapli.com
Hocam bu model red switch modeli. Eğer adı böyleyse red switchtir. Sitede de red switch olduğu yazıyor.Hangi switch olduğunu yanındaki 2 veya R takısı mı gösteriyor? Yoksa bir yerde yazıyor da ben mi göremiyorum acaba.
Tamamdır, çok teşekkür ederim. Sanırım bu fiyata bundan daha iyi alternatifler yok, değil mi?Hocam bu model red switch modeli. Eğer adı böyleyse red switchtir. Sitede de red switch olduğu yazıyor.
Eki Görüntüle 947811
Alternatif olarak Monster Pusat K3 Pro var. Ara sıra stoklara geliyor.Tamamdır, çok teşekkür ederim. Sanırım bu fiyata bundan daha iyi alternatifler yok, değil mi?
Tamamdır, bu önerinizi de dikkate alacağım. Teşekkürler tekrardan hocam. İyi gecelerAlternatif olarak Monster Pusat K3 Pro var. Ara sıra stoklara geliyor.
Hocam son bir şey daha soracağım, bu klavyenin enter tuşu Türkçe Q klavyelerdeki gibi mi? Ayrıca klavye Türkçe Q , değil mi?Alternatif olarak Monster Pusat K3 Pro var. Ara sıra stoklara geliyor.
Aldın mı klavyeyi aldıysan memnun musun? Ben de almayı planlıyorum.Tamamdır, bu önerinizi de dikkate alacağım. Teşekkürler tekrardan hocam. İyi geceler.
Hocam son bir şey daha soracağım, bu klavyenin enter tuşu Türkçe Q klavyelerdeki gibi mi? Ayrıca klavye Türkçe Q , değil mi?
Edit;
Evet, öyleymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.