Tac0 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 24 Mayıs 2023 #1 Redragon K552 kullanıyorum fakat bazen switchleri basmadığı oluyor. Linkteki switchleri alıp takabilir miyim? Teşekkürler. Cherry Mx Red Switch Klavye Keycap Yedek Tuş 10 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol SPELT Cherry Mx Kırmızı Mekanik Klavye Red Switch Yedek Tuş 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Redragon K552 kullanıyorum fakat bazen switchleri basmadığı oluyor. Linkteki switchleri alıp takabilir miyim? Teşekkürler. Cherry Mx Red Switch Klavye Keycap Yedek Tuş 10 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol SPELT Cherry Mx Kırmızı Mekanik Klavye Red Switch Yedek Tuş 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
RamizDayı1907 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx580 8GB İ39100F 8GB RAM 1TB HARDDİSSK Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2023 #2 Tac0 dedi: Redragon K552 kullanıyorum fakat bazen switchleri basmadığı oluyor. Linkteki switchleri alıp takabilir miyim? Teşekkürler. Cherry Mx Red Switch Klavye Keycap Yedek Tuş 10 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol SPELT Cherry Mx Kırmızı Mekanik Klavye Red Switch Yedek Tuş 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... uyumlu olmama ihtimali var hocam ve takıp çıkarmak öyle kolay değil klavyenin içini açıp tekrardan lehimlemek gerekiyor bence risk almaya değmez
Tac0 dedi: Redragon K552 kullanıyorum fakat bazen switchleri basmadığı oluyor. Linkteki switchleri alıp takabilir miyim? Teşekkürler. Cherry Mx Red Switch Klavye Keycap Yedek Tuş 10 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol SPELT Cherry Mx Kırmızı Mekanik Klavye Red Switch Yedek Tuş 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... uyumlu olmama ihtimali var hocam ve takıp çıkarmak öyle kolay değil klavyenin içini açıp tekrardan lehimlemek gerekiyor bence risk almaya değmez
Tac0 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 24 Mayıs 2023 #3 RamizDayı1907 dedi: uyumlu olmama ihtimali var hocam ve takıp çıkarmak öyle kolay değil klavyenin içini açıp tekrardan lehimlemek gerekiyor bence risk almaya değmez Genişletmek için tıkla... Hocam yedek switchler ile kolay bir şekilde daha önce değiştim. Aparatı ile çıkarıp rahatça takabiliyorum.
RamizDayı1907 dedi: uyumlu olmama ihtimali var hocam ve takıp çıkarmak öyle kolay değil klavyenin içini açıp tekrardan lehimlemek gerekiyor bence risk almaya değmez Genişletmek için tıkla... Hocam yedek switchler ile kolay bir şekilde daha önce değiştim. Aparatı ile çıkarıp rahatça takabiliyorum.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #4 RamizDayı1907 dedi: uyumlu olmama ihtimali var hocam ve takıp çıkarmak öyle kolay değil klavyenin içini açıp tekrardan lehimlemek gerekiyor bence risk almaya değmez Genişletmek için tıkla... K552 hotswap diye biliyorum, lehimle uğraşmaya gerek yok.
RamizDayı1907 dedi: uyumlu olmama ihtimali var hocam ve takıp çıkarmak öyle kolay değil klavyenin içini açıp tekrardan lehimlemek gerekiyor bence risk almaya değmez Genişletmek için tıkla... K552 hotswap diye biliyorum, lehimle uğraşmaya gerek yok.
RamizDayı1907 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx580 8GB İ39100F 8GB RAM 1TB HARDDİSSK Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2023 #5 hotswap olduğunu bilmiyordum hocam ama emin değilim