Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 18 Ekim 2023 #1 Uzun süredir Gamepower Warlock Blue kullanıyorum Redragon K568 almak mantıklı mıdır? TKL klavye olması benim için önemli.
Uzun süredir Gamepower Warlock Blue kullanıyorum Redragon K568 almak mantıklı mıdır? TKL klavye olması benim için önemli.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 18 Ekim 2023 #2 Sahibim ve yay sesi var. Dert etmezsen al, haricinde bir sıkıntısı yok. Ben olsam almazdım. Kafaya takınca çok rahatsız ediyor.
Sahibim ve yay sesi var. Dert etmezsen al, haricinde bir sıkıntısı yok. Ben olsam almazdım. Kafaya takınca çok rahatsız ediyor.
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 18 Ekim 2023 #3 WHT dedi: Sahibim ve yay sesi var. Dert etmezsen al, haricinde bir sıkıntısı yok. Ben olsam almazdım. Kafaya takınca çok rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Yay sesiyle uğraşamam almayacağım, teşekkürler.
WHT dedi: Sahibim ve yay sesi var. Dert etmezsen al, haricinde bir sıkıntısı yok. Ben olsam almazdım. Kafaya takınca çok rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Yay sesiyle uğraşamam almayacağım, teşekkürler.