Redragon K568 vs Usas K553

Düzelmiyor. RGB'ye önem verenler için çok can sıkıcı bir durum. Firmware'den kaynaklı. K552 gibi modeller için Firmware güncellemesi olsa da K553 için yok.

Yine de K568 alsanız bile ayni durumun "olabileceğini" unutmayın. Neye göre yeni Firmware/eski Firmware ile geliyor bilmiyorum.

Bütceniz çok düşük olmadıkça K568'i önermem.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. K553'ü aldım memnunum, hafif yay sesi var ama şikayetçi değilim. RGB olarakta mavi, yeşil, kırmızı renklerinin baskın olduğundan kötü gözükeceğini düşünmüştüm ama yanılmışım, RGB olarakta memnun etti.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. K553'ü aldım memnunum, hafif yay sesi var ama şikayetçi değilim. RGB olarakta mavi, yeşil, kırmızı renklerinin baskın olduğundan kötü gözükeceğini düşünmüştüm ama yanılmışım, RGB olarakta memnun etti.
RGB'si beni tatmin etmedi açıkcası. Hatta en az tatmin olduğum nokta ışıklandırma desem yanlış olmaz. Ayrıca çok toz ve parmak izi tutuyor. Yay sesi o fiyattaki bir mekanik klavyede olmazsa olmaz zaten.

Hocam ben 50TL'lik klavyeden geçince baya tatmin oldum. 😁
merhaba klavyeden memnun musun uzun kullanımda bir sorun çıkarttı mı
RGB'si beni tatmin etmedi açıkcası. Hatta en az tatmin olduğum nokta ışıklandırma desem yanlış olmaz. Ayrıca çok toz ve parmak izi tutuyor. Yay sesi o fiyattaki bir mekanik klavyede olmazsa olmaz zaten.
merhaba klavyeden memnun musunuz ne kadar süre kullandınız ve ne gibi sıkıntılar oldu. incelemenizi okudum ve bu klavyeyi almaya karar verdim sizce almalı mıyım

merhaba klavyeden memnun musunuz ne kadar süre kullandınız ve ne gibi sıkıntılar oldu. incelemenizi okudum ve bu klavyeyi almaya karar verdim sizce almalı mıyım
Aydınlatmasi ve Keycaps'ları dışında memnunum. Herhangi bir sorun çikarmadi 7-8 aydır.

Keycaps'lar ise fiyatina göre yine normal~ diyebilirim.

3 gündür banlıydım cevap veremedim. Tek sıkıntı RGB. Daha canlı olabilirdi. Ama genel olarak memnunum. Yay sesi biraz var. Beni rahatsız etmiyor.

3 gündür banlıydım cevap veremedim. Tek sıkıntı RGB. Daha canlı olabilirdi. Ama genel olarak memnunum. Yay sesi biraz var. Beni rahatsız etmiyor.
Sağol gerçekten blue switch pek sevmem sesi çok mu fazla
Yay K553'de var evet ama K552"de daha az diye biliyorum. Tuş takılma problemi hiç yaşamadım.

Yani K552 de daha mı az yay sesi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı