FVuarr Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Merhaba, bu iki klavyeden birini alacağım ama kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Benim kriterlerim: Web siteleri geliştiriyorum bu yüzden tuş hissiyatının iyi olmasını diliyorum. Klavyenin %60 klavye olmasıda benim için elzem. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Merhaba, bu iki klavyeden birini alacağım ama kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Benim kriterlerim: Web siteleri geliştiriyorum bu yüzden tuş hissiyatının iyi olmasını diliyorum. Klavyenin %60 klavye olmasıda benim için elzem.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 23 Temmuz 2024 #2 FVuarr dedi: Merhaba, bu iki klavyeden birini alacağım ama kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Benim kriterlerim: Web siteleri geliştiriyorum bu yüzden tuş hissiyatının iyi olmasını diliyorum. Klavyenin %60 klavye olmasıda benim için elzem. Genişletmek için tıkla... Rk61 daha iyi. Redragonun switchleri giriş seviyesi.
FVuarr dedi: Merhaba, bu iki klavyeden birini alacağım ama kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Benim kriterlerim: Web siteleri geliştiriyorum bu yüzden tuş hissiyatının iyi olmasını diliyorum. Klavyenin %60 klavye olmasıda benim için elzem. Genişletmek için tıkla... Rk61 daha iyi. Redragonun switchleri giriş seviyesi.
Selefkos Nikator Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-13420H, RTX4050 6GB VRAM, 16GB DDR5 5200 Mhz Ram, 512 GB M.2 SSD, Lenovo LOQ 15IRH8. AULA F87 Greywood V4, Razer Blackshark V2 X , VXE R1 Pro. Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 FVuarr dedi: Merhaba, bu iki klavyeden birini alacağım ama kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Benim kriterlerim: Web siteleri geliştiriyorum bu yüzden tuş hissiyatının iyi olmasını diliyorum. Klavyenin %60 klavye olmasıda benim için elzem. Genişletmek için tıkla... Bende Redragon K617 var öneririm.
FVuarr dedi: Merhaba, bu iki klavyeden birini alacağım ama kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Benim kriterlerim: Web siteleri geliştiriyorum bu yüzden tuş hissiyatının iyi olmasını diliyorum. Klavyenin %60 klavye olmasıda benim için elzem. Genişletmek için tıkla... Bende Redragon K617 var öneririm.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #4 Selefkos Nikator dedi: Bende Redragon K617 var öneririm. Genişletmek için tıkla... Rk61'in yanında sönük kalır belirtiyim. K617'nin tek artısı Türkçe olması o da arkadaşın işine yaramaz bence Web geliştiriyor sonuçta.
Selefkos Nikator dedi: Bende Redragon K617 var öneririm. Genişletmek için tıkla... Rk61'in yanında sönük kalır belirtiyim. K617'nin tek artısı Türkçe olması o da arkadaşın işine yaramaz bence Web geliştiriyor sonuçta.
FVuarr Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 Hyperciaa dedi: RK61'in yanında sönük kalır belirtiyim. K617'nin tek artısı Türkçe olması o da arkadaşın işine yaramaz bence Web geliştiriyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bende RK61 düşünüyordum, verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. İyi Sosyaller.
Hyperciaa dedi: RK61'in yanında sönük kalır belirtiyim. K617'nin tek artısı Türkçe olması o da arkadaşın işine yaramaz bence Web geliştiriyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bende RK61 düşünüyordum, verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. İyi Sosyaller.