I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 7 Kasım 2024 #11 Redronin dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı olsun.
Redronin Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #12 indirimcanavari dedi: Rica ederim. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam sitede böyle bir resim gördüm de aklıma bir soru takıldı, bu klavye alttaki şekili alabliyor demek mi oluyor bu? Dosya Ekleri 1731011403993.png 377 KB · Görüntüleme: 22
indirimcanavari dedi: Rica ederim. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam sitede böyle bir resim gördüm de aklıma bir soru takıldı, bu klavye alttaki şekili alabliyor demek mi oluyor bu?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 7 Kasım 2024 #13 Redronin dedi: Hocam sitede böyle bir resim gördüm de aklıma bir soru takıldı, bu klavye alttaki şekili alabliyor demek mi oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Hayır tam boydan bu miktarda küçültüldü demek.
Redronin dedi: Hocam sitede böyle bir resim gördüm de aklıma bir soru takıldı, bu klavye alttaki şekili alabliyor demek mi oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Hayır tam boydan bu miktarda küçültüldü demek.
Redronin Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #14 indirimcanavari dedi: Hayır tam boydan bu miktarda küçültüldü demek. Genişletmek için tıkla... yeniden teşekkürler hocam.
indirimcanavari dedi: Hayır tam boydan bu miktarda küçültüldü demek. Genişletmek için tıkla... yeniden teşekkürler hocam.
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 7 Kasım 2024 #15 Redronin dedi: yeniden teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Stok hızlı eriyor. Bitmeden al bence. Kargon da gecikmez.
Redronin dedi: yeniden teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Stok hızlı eriyor. Bitmeden al bence. Kargon da gecikmez.
SuohMikoto Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 114 13 Kasım 2024 #16 Stoklar bitti hatta sipariş vermiştim tedarikten dolayı iptal oldu maalesef kalmamış.