Redragon K617 Fizz hotswapable mı?

Bütçe
1300

Batucalis

Decapat
Daha fazla  
Başlıktata sorduğum gibi ileride switch veya keycap değiştirmek istesem değiştirebilir miyim? Değiştiremezsem aynı fiyat bandında değiştirebileceğim bir klavye var mıdır? Söylerseniz sevinirim. Hazırda keycap ve switch yok.

Değiştirebilirsiniz, ama önermem klavyeyi. Kendim kullanıyorum ve çok dandik.

Kendim kullanıyorum ve tepkime hızı olsun sesi olsun memnunum. 15 tane switchi Akko lavender purple ile değiştirdim. Kısacası hotswappable ama enter tuşu büyük olduğu için keycap bulmakta zorlanabilirsin.

Kendim kullanıyorum ve tepkime hızı olsun sesi olsun memnunum. 15 tane switchi Akko lavender purple ile değiştirdim. Kısacası hotswappable ama enter tuşu büyük olduğu için keycap bulmakta zorlanabilirsin.
Farklı bir klavyeye geçinceye kadar memnun olabilirsiniz hocam. Switchlerden yay sesi bağırıyor, kalitesiz zaten switchler, çok akıcı değiller, kısacası beğenmedim. Ayrıca stabilizerlardaki bir parça yüzünden stabilizer olan tuşlara bastığım zaman ses gelmiyor, bunun amacı neydi onu da anlamadım. Tepkime hızı klasik bastığın zaman algılıyor işte, normal klasik.

Üstündeki switchlerde yay sesi var ama yaptığım modlama sayesinde (kağıt bant) yay sesi biraz daha az geliyor ve en sık kullandığım tuşlara Akko lavender purple taktım. O tuşlarda yay sesi yok desem yeridir ve diğer tuşlarda da artık az.

Yay sesini duymamak için neden mod yapmak zorunda kalalım, bende cotton mod yaptım, hatta switch lubeledim işe yaramadı hâlâ birazda olsa geliyor ses, ben tuşlara sert bastığım için özellikle duyuyorum. Yani alınır mı klavye bence alınmaz, o fiyatlara RK61 var çünkü, gateron benzeri switchler kullanıyorlar diye biliyorum kaliteli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…