Redragon K617 Fizz SE klavyeye Akko veya başka bir marka switch takılır mı?

Bütçe
1000Tl

Yigiido

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Redragon markasının K617 Fizz SE modelini almayı düşünüyorum. Ürünün hot swap olduğu yazıyor içindeki switchleri değiştirebilir miyim, switch önerir misiniz?

O klavyeyi almayın attığımı alın.

Arkadaşlar Redragon markasının K617 Fizz SE modelini almayı düşünüyorum. Ürünün hot swap olduğu yazıyor içindeki switchleri değiştirebilir miyim, switch önerir misiniz?

Hocam bende de K617 Fizz var switchler çok iyi bence çok hafif yay sesi far o da modlanınca düzelir.

Hocam bende de K617 Fizz var switchler çok iyi bence çok hafif yay sesi far o da modlanınca düzelir.

Farklı switch istiyor olabilir.
Mor, dream ve yellow gibi.

Peki bu klavyeye sonradan takmak için switch önerirmisin?

Peki bu klavyeye sonradan takmak için switch önerir misin?

Switch olayı tamamen zevke göre bir şey.
Direk stok halde kullanabilirsiniz ama farklı ses istiyorum derseniz değişebilirsiniz.

Switch olayı tamamen zevke göre bir şey.
Direk stok halde kullanabilirsiniz ama farklı ses istiyorum derseniz değişebilirsiniz.
Sağolun hocam ben zaten red switch istiyordum klavye güzel duruyor peki site güvenilirmi?

Sağ olun hocam ben zaten red switch istiyordum klavye güzel duruyor peki site güvenilir mi?

Çoğu şeyi daha ucuza satıyor güvenilir ancak iletişim sorunları var.
Alırken garantisizmiş gibi düşünebilirsiniz.
Ama sorunlu gelmez klavye sağlamca gelir.

Çoğu şeyi daha ucuza satıyor güvenilir ancak iletişim sorunları var.
Alırken garantisizmiş gibi düşünebilirsiniz.
Ama sorunlu gelmez klavye sağlamca gelir.
Peki hocam klavyenin ilerde switchleri bozulursa hangi switch markasını önerirsin, hangi marka model switch uyumlu olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…