https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09BVD39P8/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A7207XU86IMSS&th=1 Bir türlü emin olamadım. Ayrıca i, ğ tarzı tuşlara nasıl basılıyor. Üstlerinde logosu yok?
Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09BVD39P8/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A7207XU86IMSS&th=1 bir türlü emin olamadım. Ayrıca I, ğ tarzı tuşlara nasıl basılıyor. Üstlerinde logosu yok?
1300 ve altı olursa iyi olurBütçeniz nedir daha iyi önerilerde bulunabilirim klavye Türkçe değil i ğ ü tarzı tuşlara ezbere biliyorsanız sıkıntı olmaz.
İyi klavyelere benziyor fakat %60 klavye almaya düşünüyorum ve K617 Fizz'in yorumlarına baktığımda bazıları çok beğenirken bazıları klavyenin birkaç zaman sonra bir tuşunun bozulduğunu yazmıştı ama %70 5 yıldız anlayamadım o yüzden sorayım dedim teşekkür ederim önerilerin içinBu alınabilir çok zorlar beni derseniz.
Ya da 2. el sitelerinden kapalı kutu MZ60.BlitzWolf BW-KB2 693TL
Son zamanlarda çok fazla TKL klavye öneri konusu açılıyordu. Bu klavye Banggood üzerinde indirime girmiş. Gateron optical switch'ler kullanılıyor ve red ile blue switch versiyonları bu fiyata geliyor. Hot-swappable bir klavye. Yaklaşık 693TL'ye indirmek için birkaç şey yapmamız gerekiyor...www.technopat.net
Eğer 2. el siteleri ve yurt dışı ile uğraşmak istemezseniz.
Ama attığım klavyeler daha iyi K552 son tercih olursa iyi olur.![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.171,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İyi klavyelere benziyor fakat %60 klavye almaya düşünüyorum ve K617 Fizz'in yorumlarına baktığımda bazıları çok beğenirken bazıları klavyenin birkaç zaman sonra bir tuşunun bozulduğunu yazmıştı ama %70 5 yıldız anlayamadım o yüzden sorayım dedim teşekkür ederim önerilerin için.
TeşekkürlerMZ60 %60 klavyedir 2.el sitelerinden bulabilirsiniz Gateron Switch'ler kullanıyor Redragon Outemu kullanıyor MZ60 daha uzun ömürlü olacaktır ve daha ucuz.