Redragon K618 Horus vs Gamepower Eva 7

Scalina

Kilopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1521526685
Konuda da gördüğünüz üzere 2 klavye arasında kaldım. Extra tavsiyeye de kabulum membran olabilir fakat kesinlikle blue switch olmamali kablosuz olmalı TKL olabilir. %60 tercih etmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Fiyatı çok arttırmak istemiyorum bütçeye 2000 civarı diyeyim o yüzden.

Hocam memnun olursanız haber verir misiniz?

Klavye geldi, resimlerde İngilizce duruyor ama türkçeymiş. space, backspace, ESC tuşlarında biraz yay sesi var ve sanki mavi switch varmış gibi clicky ses çıkartıyor. Yön tuşları, W, B, X, Ğ, G, J, Ö, Ç, Sol Shift'de ise sadece yay sesi var. Diğer tuşlar normal.
Kontrol tekerleği ses düzeyini birer değil ikişer olarak arttırıp azaltıyor. ( 50, 52, 54 gibi )
Pek memnun değilim. iade edeceğim gibi

Klavye geldi, resimlerde İngilizce duruyor ama türkçeymiş. Space, backspace, ESC tuşlarında biraz yay sesi var ve sanki mavi switch varmış gibi clicky ses çıkartıyor. Yön tuşları, W, B, X, Ğ, G, J, Ö, Ç, sol Shift'de ise sadece yay sesi var. Diğer tuşlar normal.
Kontrol tekerleği ses düzeyini birer değil ikişer olarak arttırıp azaltıyor. ( 50, 52, 54 gibi )
Pek memnun değilim. İade edeceğim gibi.

Dönüşünüz için teşekkürler. Apex 3 TKL kullanıcısı olarak geçmem sanırım mantıklı olmayacak sizin verilerinize bakılırsa.

Dönüşünüz için teşekkürler. Apex 3 TKL kullanıcısı olarak geçmem sanırım mantıklı olmayacak sizin verilerinize bakılırsa.
hocam aslında klavye genel olarak güzel, kasası sağlam, gecikmesi yok testini yaptım 1khz polling rate var. sadece bazı tuşların sesleri hoşuma gitmedi. Belki yağlayıp kullanabilirim. Çünkü bu fiyata low profil+3 mod+hotswap bir alternatif yok. Yazılımı falanda gayet iyi. Aydınlatması güzel. Zaman bulabilirsem kısa bir videoda sesini, switchini vs. gösterebilirim.

bu modelin keycaps xda profil diye mi geçiyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı