Redragon K621 Horus nasıldır?

Su siralar AK820 Pro kullaniyorum, eger low profile aramiyorsaniz tavsiye ederim. Switchleri lubelu olarak geliyor. Malzeme kalitesi inanilmaz guzel. Tus basliklari PBT. Sesi ve hissiyati tek kelimeyle mukemmel. Form faktor olarak TKL'den daha iyi oldugunu dusunuyorum. 45.5$'a almistim ancak su anda ne kadar bilmiyorum. 75$ bile eder benim gozumde.

Illa ki low profile istiyorsaniz Deathstalker V2 Pro tavsiye ederim. TKL versiyonunu kullaniyorum ancak fiyati normaline gore hayli yuksek. Ancak 5000TL'ye daha iyi LP ve kablosuz bir klavye bulabileceginizi sanmam. Razer DeathStalker V2 Pro RGB Red Switch İngilizce Kablosuz Gaming Klavye (RZ03-04360100-R3M1)

75$ ve low profile olarak bildigim baska bir klavye yok malesef.

Razer deathstalker V2 Pro çok mantıklı aslında hocam soundbarım ve klavyemde Razer ve siyah renk fakan bilemedim. Işıkları çok düşük renkte, sesi yok gibi bir şey ( o klavye sesinin olması hoşuma gidiyor ) bir de pahalı açıkçası ama kaliteli midir bilmiyorum.

Siz derseniz ki bu redragon kalitelidir alacağım. Bende iBlancod YK830 White switch klavye var onu satacağım da artık bi low profile denemek istiyorum açıkçası.

Çok kullanamadım açıkçası. G915 TKL'ye geçtim aldıktan hemen sonra. Fiyatına göre iyidir ama bütçeniz yetiyorsa Deathstalker V2 Pro'yu daha çok öneririm.

Çok kullanamadım açıkçası. G915 TKL'ye geçtim aldıktan hemen sonra. Fiyatına göre iyidir ama bütçeniz yetiyorsa Deathstalker V2 Pro'yu daha çok öneririm.
Teşekkürler hocam. Dediğim gibi eğer beyaz rengini indirimle yakalayabilirsem belki alırım fakat şu anlık Redragona yöneldim hocam malum arada 2 kat fiyat farkı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…