Redragon Karura K502 Türkçe Q Var mı?

Fyria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet, Redragon Karura K502'yi gördüm ve çok beğendim, tam istediğim gibi klavye fakat üzen üzdü ve bir türlü "Türkçe Q" bulamadım. Siz bulabilir misiniz ? Bi türlü bulamıyorum çok güzel ama keşke TRQ da olsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de satışı olmadığından bulamazsınız. Çok sıkıntı olacağını sanmam. Tuşların yerini biliyorsanız normal Türkçe bir klavye gibi kullanabilirsiniz. İllaki Türkçe olsun istiyorsanız çok benzer bir model olan Razer Deathstalker'a bakın. Tabi fiyat farkı çok fazla.

@Silinen üye Zamanında ben de çok aradım ve maalesef bu konuda bahsedilenler haricinde güzel klavye bulamadım. Artık stoklarda olmayan birkaç markasız klavye bulmuş olabilirim.

Büyük ihtimalle istediğiniz bu da değil fakat bunu da buraya bırakayım belki sizin veya başkasının işine yarar benzer klavye arayan varsa.

Cbox CM-01F Kablolu Multimedya Klavye Mouse Set Fiyatı

(TR Q düzeninde maalesef artık satılmıyor :( )

Çalan kim bilemem ama sanırım MSI. Yinede insan böyle bir firmaya yakıştıramıyor. Türkçe Q klavye desteği hem MSI da hemde Redragon'da yok..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı