Redragon klavye Türkçe karakter destekliyor mu?

Evet Dark Avenger modeli de hoş ama K552 RGB olanını getirselermiş onu alırdım. Farklı mağazalarda var ama QP de yok malesef. Sizce görünüş olarak hangisi daha hoş.

Galiba switchler farkli 2 modelde. Birinde özellikle outemu blue switch denilmiş K552de. Diğerindekileri de öğrenmek gerek.

K552 hakkındaki görüşleriniz nedir? Ben de Qp'den aldım, paketin ulaşmasını heyecanla bekliyorum.

Ben epey araştırdım K552 ve Dark avenger modelini. İlk kararım K552 RGB idi ama QP de satışı yoktu diğer sitelerede bilgi amaçlı birkaç soru sordum verdikleri cevaplar tatmin edici değildi. Bende bu sefer hem fiyat uygun hem de sorulara doğru ve hızlı dönüş yaptıkları için QP yi seçip Dark avenger modelini QPden aldım sade kırmızı renk boğardı çünkü beni. İki modelin özellikleri hemen hemen aynı. K552'de Cherry eşdeğeri switcler olduğu yazıyordu ama üreten marka tam olarak ne bulamamıştım. Mesela Dark avenger outemu V2 Switch'lerini kullanıyor. İki modelinde fiyatına göre malzeme kalitesi güzel pişman olacağınızı sanmam ben 3 gündür kullanıyorum şimdiki durum memnun edici. Uzun süre kullanımda ne olur bilmiyorum ama zaten bu fiyata mekanik klavye bulmak bile mucize. Üstelik bilinen diğer modeller gibi Türkçe harfler sonradan yazılmamış orijinal olarak fabrika çıkışı Türkçe bana gelen. Büyük ihtimal sizinkide öyledir QP ile konuşmuştum. Marka bende iyi bir izlenim bıraktı. Bunca artıya rağmen ülkemizde doğru düzgün bu ürün hakkında ne inceleme ne de yazının olmaması da çok garip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı