Redragon klavye Türkçe karakter destekliyor mu?

FSP güç kaynakarını getiren firma getiriyormuş ithalatçı olarak. Ürün kutusu üzerinde onların etiketi olduğunu söylemişti alan arkadaşım K552 kumara Türkçe Q modeli için.

FSP güç kaynakarını getiren firma getiriyormuş ithalatçı olarak. Ürün kutusu üzerinde onların etiketi olduğunu söylemişti alan arkadaşım K552 kumara Türkçe Q modeli için.

Duymuştum bunu demek doğruymuş Türkçe qyu önemseyip böyle giriş yapmaları güzel. Bayağı iyi oldu son kullanıcı için ne kadar çok seçenek o kadar avantaj.

Duymuştum bunu demek doğruymuş Türkçe qyu önemseyip böyle giriş yapmaları güzel. Bayağı iyi oldu son kullanıcı için ne kadar çok seçenek o kadar avantaj.

Aynen katılıyorum. Bir de Red ve Brown switch seçeneklerini ekleyebilirler bence ileride.

Dün sipariş ettim, bugün Ankara'ya geldi. Şaşkınım. İlk izlenimim yazmanın büyük bir keyif olduğu yönünde ancak çok gürültülü buldum. Blue switch olmasından mı, mekaniğe mi alışkın değilim bilmiyorum ama... Gece yazmazsam ailem için iyi olacak zannedersem

Aynen katılıyorum. Bir de Red ve Brown switch seçeneklerini ekleyebilirler bence ileride.

Evet umarım ileride gelir ben red istiyordum ama istemeye istemeye blue aldım sesi epey fazla.

Evet Dark Avenger da benim ilk mekanik klavyem o yüzden aynı hisleri yaşadım. Yazmak çok basit keyifli ve kolay hale geldi ancak ses mükemmel derecede yüksek Ben aliexpressden tuşların switch tabanına vurduğunda çıkardığı şak sesini kesen o-ring lerden alacağım. Yoksa geceleri oyun oynamak pek mümkün değil Evdekilerin uyku sağlığı için

Reddit'te onlar biraz kötü diyorlardı. Bazı klavyeler switch değişimi destekliyor, belki kırmızı switch geçebilirsiniz?

Hotswap özelliği olan modellerde değişebiliyor switchler. Bunda yok sanırım o özellik.

Yurtdışında bile red modeli çok yok diye biliyorum ben Kumara'nın Türkiye pazarına daha önceden getirilen tüm Kumara'lar da (Yanılmıyorsam Gameekstra getirmişti) blue switchti

Yurtdışında bile red modeli çok yok diye biliyorum ben Kumara'nın Türkiye pazarına daha önceden getirilen tüm Kumara'lar da (Yanılmıyorsam Gameekstra getirmişti) blue switchti

Outemu Red Switch ve RGB olan modeli de var ama Blue switch daha yaygın, doğru söylüyorsunuz.

Hotswap özelliği olan modellerde değişebiliyor switchler. Bunda yok sanırım o özellik.

Dark Avenger RGB de varmı acaba. İzlediğim bazı inceleme videolarında var görünüyor bazıları ise yok görünüyor. Bunu anlamanın bir yolu varmıdır?
Reddit'te onlar biraz kötü diyorlardı. Bazı klavyeler switch değişimi destekliyor, belki kırmızı switch geçebilirsiniz?

Videolarda izledim gayet iyiydi kullanan epey kişi var denemek lazım aliexpress de 1 2 dolara bulunuyor. Switchler kur yüzünden çok maliyetli oluyor. 100lük paket almış olsam klavye fiyatına denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…