Redragon Kumara mekanik klavye nasıldır?

Kumara tercih ederken dikkat edin. Redragon önerdiğimiz sıralarda en ucuz mekanik klavye olmasına rağmen Rampage, Gamepower gibi markalardan daha kaliteli; en azından mekanik adını yaşatan bir klavye diye öneriyorduk.

Şu an ise fiyatı 600-700 bandında. Bu bantta başka güvenilir markalardan (Ve evet bunun içinde Gamepower bulunmuyor) klavyeler varsa ona yönelmenizi tavsiye ederim. Rakipleri malum markalarsa redragon alabilirsiniz.

Ya da alternatif olarak Çin'den çok daha kaliteli klavye alırsınız ama garantisi olmaz.

Evet Outemu Red ya da Blue seçilebiliyor diye biliyorum

Hocam aslında benim merak ettiğim başka bir yer var. Outemu MX Switch'ler sorunlu olan modeller. Outemu Gaote daha iyi bir Switch. K552'de Gaote model kullanıldığı için daha iyi bir model diğer klavyelere göre. Arkadaş HP için daha iyi olduğunu söylemiş. Ondan sordum.

Hocam aslında benim merak ettiğim başka bir yer var. Outemu MX Switch'ler sorunlu olan modeller. Outemu Gaote daha iyi bir Switch. K552'de Gaote model kullanıldığı için daha iyi bir model diğer klavyelere göre. Arkadaş HP için daha iyi olduğunu söylemiş. Ondan sordum.
G87 ve Kumara varken HP´nin klavyesi alınmaz.

Kumara tercih ederken dikkat edin. Redragon önerdiğimiz sıralarda en ucuz mekanik klavye olmasına rağmen Rampage, Gamepower gibi markalardan daha kaliteli; en azından mekanik adını yaşatan bir klavye diye öneriyorduk.

Şu an ise fiyatı 600-700 bandında. Bu bantta başka güvenilir markalardan (ve evet bunun içinde Gamepower bulunmuyor) klavyeler varsa ona yönelmenizi tavsiye ederim. Rakipleri malum markalarsa Redragon alabilirsiniz.

Ya da alternatif olarak Çin'den çok daha kaliteli klavye alırsınız ama garantisi olmaz.

Hocam peki yani kumara şu an 650 TL bantlarında yani Gamepower saber alsam ondan çok böyle fazla fark olur mu benim için çok uzun ömürlü olmasına gerek yok 2 yılda 2.5 yılda gözüm sıkılıyor değiştiriyorum saberin ışıkları çok hoşuma gidiyor ve fiyati 525 TL bantlarında çok fark yoksa saberi alabilirim.

Hocam peki yani kumara şu an 650 TL bantlarında yani Gamepower saber alsam ondan çok böyle fazla fark olur mu benim için çok uzun ömürlü olmasına gerek yok 2 yılda 2.5 yılda gözüm sıkılıyor değiştiriyorum saberin ışıkları çok hoşuma gidiyor ve fiyati 525 TL bantlarında çok fark yoksa saberi alabilirim.
Saber alırsınız. İlk 48 saaat RGB´si mükemmel dersiniz, 96. saatte switchleri översiniz. Ardından sabah oyuna geçersiniz ve bilin bakalım ne olmuş? Switchler basmıyor, sertleşmiş. Son ah vah dersiniz ve Technopat´ta konu açarsınız. Olay bundan ibaret.

Çok uzun ömürlü olmasın ve 2-2.5 yıl sonra değişirim... Hocam sanki bir çelişki var burada.

Evet arada fark var. Biri çinde fason üretilmiş ne idüğü belirsiz bir ürün, diğeri ise Redragon. Yanlış anlaşılmasın, Redragon çok iyi demiyorum. Aksine ucuz ürünler üretiyor. Ama Gamepower'a göre daha kaliteli.

Alırsınız, belki bozulmaz. Şansınıza. Ama kaliteli olduğu anlamına gelmiyor.

Çok uzun ömürlü olmasın ve 2-2.5 yıl sonra değişirim... Hocam sanki bir çelişki var burada.

Evet arada fark var. Biri Çin'de fason üretilmiş ne idüğü belirsiz bir ürün, diğeri ise Redragon. Yanlış anlaşılmasın, Redragon çok iyi demiyorum. Aksine ucuz ürünler üretiyor. Ama Gamepower'a göre daha kaliteli.

Alırsınız, belki bozulmaz. Şansınıza. Ama kaliteli olduğu anlamına gelmiyor.

Piyasada Redragon dışında klavye öneriniz var mıdır yani bende kendimi anlamıyorum ne alacağımı bilemiyorum Redragon görüyorum numpad olmasa da olur diyorum bunu alayım diyorum sonra bilek desteği yok diyorum aklımda Rampage KBR-101 vardı konu açtım herkes Rampage alınmaz yazıyor yani kısaca sizin bana başka güzel klavye öneriniz var mıdır sizi biraz uğraştirdım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı