Redragon Kumara mekanik klavye nasıldır?

Çok uzun ömürlü olmasın ve 2-2.5 yıl sonra değişirim... Hocam sanki bir çelişki var burada.

Evet arada fark var. Biri Çin'de fason üretilmiş ne idüğü belirsiz bir ürün, diğeri ise Redragon. Yanlış anlaşılmasın, Redragon çok iyi demiyorum. Aksine ucuz ürünler üretiyor. Ama Gamepower'a göre daha kaliteli.

Alırsınız, belki bozulmaz. Şansınıza. Ama kaliteli olduğu anlamına gelmiyor.

Çok uzun ömürlü olmasın ve 2-2.5 yıl sonra değişirim... Hocam sanki bir çelişki var burada.

Evet arada fark var. Biri Çin'de fason üretilmiş ne idüğü belirsiz bir ürün, diğeri ise Redragon. Yanlış anlaşılmasın, Redragon çok iyi demiyorum. Aksine ucuz ürünler üretiyor. Ama Gamepower'a göre daha kaliteli.

Alırsınız, belki bozulmaz. Şansınıza. Ama kaliteli olduğu anlamına gelmiyor.

Bir de Redragon alacağım ancak inceleme videosu pek fazla yok siz bulduysanız videoyu gönderebilir misiniz?
Rampage'in hiçbir klavyesi alınmaz. Bu ürün var yakın fiyata.

Hocam bilek destekli ve numpad olmasına karar verdim :) öyle bir klavye atabilirseniz şahane olur.

Hocam bilek destekli ve numpad olmasına karar verdim :) öyle bir klavye atabilirseniz şahane olur.

Bir de Redragon alacağım ancak inceleme videosu pek fazla yok siz bulduysanız videoyu gönderebilir misiniz?

Dediğiniz iki özelliğinde olduğu böyle bir klavye var.

Dediğiniz iki özelliğinde olduğu böyle bir klavye var.

James Donkey 619s nasıldır.

Piyasada Redragon dışında klavye öneriniz var mıdır yani bende kendimi anlamıyorum ne alacağımı bilemiyorum Redragon görüyorum numpad olmasa da olur diyorum bunu alayım diyorum sonra bilek desteği yok diyorum aklımda Rampage KBR-101 vardı konu açtım herkes Rampage alınmaz yazıyor yani kısaca sizin bana başka güzel klavye öneriniz var mıdır sizi biraz uğraştirdım kusura bakmayın.

Sırf kırmızı Switch uğruna böyle bir riske girmeye değer mi bilmem. Mekanik isteniyorsa Galax Stealth 03 var 330TL civarında. Onun Switch'leri güzel mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı