Redragon Kumara mekanik klavye nasıldır?

Bir de Redragon alacağım ancak inceleme videosu pek fazla yok siz bulduysanız videoyu gönderebilir misiniz?

Hocam bilek destekli ve numpad olmasına karar verdim öyle bir klavye atabilirseniz şahane olur.

Hocam bilek destekli ve numpad olmasına karar verdim öyle bir klavye atabilirseniz şahane olur.

Dediğiniz iki özelliğinde olduğu böyle bir klavye var.

James Donkey 619s nasıldır.

Sırf kırmızı Switch uğruna böyle bir riske girmeye değer mi bilmem. Mekanik isteniyorsa Galax Stealth 03 var 330TL civarında. Onun Switch'leri güzel mesela.

Sırf kırmızı Switch uğruna böyle bir riske girmeye değer mi bilmem. Mekanik isteniyorsa Galax Stealth 03 var 330TL civarında. Onun Switch'leri güzel mesela.

Hocam sizinle özel olarak Steam'den konuşabilir miyiz Steam hesabınızı atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…