Redragon Oyuncu Ekipmanları Nasıldır?

Kuzeyakk

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2017
Mesajlar
81
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi forumlar. Redragon ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Oyuncu ekipmanları markalarını araştırıken denk geldim. Sırf ismi için bir markaya para vermek bana mantıksız geliyor fakat Gamepower, JD gibi merdiven altı markalardan da kesinlikle ürün almam. İnternette de Redragon hakkında olumsuz pek bir yorum bulamadım. Pek yaygın bir marka da değil zaten. Hatta forumda öneren birkaç kişi bile gördüm. :)
Arkadaşlar hiç fikri olan yok mu ?
 
Son düzenleme:
Giriş seviyesi için klavyeleri tercih edilebilir. Özellikle Redragon K551/552 klavyeleri giriş seviyesi olarak fazlasıyla tutuluyor.

Fareleri ise gereksiz pahalı ve leş gibi sensörler kullanıyor. Kısacası klavyesi alınır gerisi alınmaz.
 
Redragon'u Gamepower, Donkey James gibi firmalarla karıştırmayın. Redragon kendi bileşenlerini kendi yapan bir firma. Sağdan soldan alıp üstüne marka basmıyorlar. Kalitesi konusunda sıkıntı yaşatmaz. Redragon'un rekabet ettiği konu genellikle fiyat oluyor. Örneğin mekanik klavyeleri diğer firmalara göre oldukça ucuzdur. Memnun kalmıştım. Archelon mousepadini deneme şansım oldu, Logitech G230'a benzer bir kalitedeydi. Farelerindeki sensörler üst seviye modellerini almadığınız sürece (Mesela COBRA-M711) aynı fiyattakilerinden biraz daha zayıf.

Kısacası ürünleri alınır, faresini alırken fiyatına iyi bakmak lazım.
 

Geri
Yukarı