Redrock C810BM Entry Level Kasa Nasıldır?

HalilBey

Hectopat
Daha fazla  
  • REDROCK C810BM Entry Level Game Case
Nasıldır, kullanan var mı?
Ağustosun sonuna doğru anakart kampanyasından yararlanıp, kasa + anakart alacağım. Fakat kasa kalitesiz gibi geldi, o kadar kalitesiz değil ise bu kasayı alırım.
Anakart zaten iyi, oyun için illa Gaming almaya gerek yok değil mi?
PSU'um:
Ek olarak işlemcim K serisi değil, Z serisi almama gerek yok gibi, eğer uygun bir şeyler biliyorsanız Eksen'den link atabilirsiniz. Çünkü elimdeki para nakit.

Bütçem gereği öncelikle anakart, işlemci, PSU alacağım. Yetiştiğim yerde 1-2 aya RAM ve SSD alınacak. Önümüzdeki sene alacaklı olduğum kişiden para gelecek ve bununla monitör ve işlemci alıp sistemi tamamlamaya çalışacağım. Seneye bu vakitler ise ekran kartını almakla ilgileneceğim. :) Bu yolu izlemekte sıkıntı olur mu? Parayı denkleştirip komple mi alayım? Elimde 650 lira var.
Sistem:
NOT: FreeSync destekli ekran kartı alacağımdan bu monitörü seçtim.

MSI B150M Bazooka B150 LGA 1151 DDR4-2133 MHz Anakart tercih arasında yer almakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için illa gaming bir anakart lazım değil.Ben 2013 yılında aldığım labtop ile gayet rahat oyun oynuyordum. Kasa kalitesi hakkında bir bilgim yok ve tam bütçenizi belirtirseniz daha iyi bir sistem toplayabiliriz.

konudaki kasa iyi görünüyor....
haftaya
  • Thermaltake TR2 S PS-TRS-0500NPCWEU-2, 500W 80+, 12cm Fanlı, Güç KaynağıRedrock
  • C810BM Entry Level Game Case, Power Yok, Siyah/Mavi
  • MSI B150M Bazooka B150 LGA 1151 DDR4-2133 MHz Anakart
Alacağım... İnşallah sorun çıkmaz.
( kasa hakkında bilgi lazım. )

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı