Reeder Batıyor Mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Reeder satışlarının tam tamına 2 kat fazla zarar açıkladı. Reeder Nisan-Haziran döneminde 297.2 milyon TL satış yaparken, 545.5 milyon TL zarar açıkladı. Bu yılın ilk 6 ayında ise 950 milyon TL zarar etti.

Kaynak:

Umarım batar, tek temennim budur. Gidip aşırı dandik, bir işe yaramayan ürünler çıkartan bir firmanın insanları mağdur etmesi yerine batması en iyi yol olur.

Batar umarım telefonları cok kötü.

Dostum biraz empati duygunu geliştirmeni öneririm.

Telefonlar zaten amiral gemisi olarak ve amiral gemisi fiyatları olarak satılmıyordu. Genelde düşük sistemli telefonlar üretiyordu. Kalitesiz miydi evet ama alıp almamak burada zaten kullanıcının elinde olan bir şey her şeyin sonucunda. Paran varsa daha kalitelisini alırsın zaten.

Reeder satışlarının tam tamına 2 kat fazla zarar açıkladı. Reeder nisan-Haziran döneminde 297.2 milyon TL satış yaparken, 545.5 milyon TL zarar açıkladı. Bu yılın ilk 6 ayında ise 950 milyon TL zarar etti.

Kaynak:

Hiç şaşırmadım. Nasıl bu kadar kötü bir telefon yapabiliriz diye düşünüp uğraşsalar bu kadar kötü cihaz üretemezler. Yazılımsal kısma zaten hiç girmeyeceğim. Cihazın donanımındaki bağlantı noktaları bile rezalet şekilde tasarlanmış. Soketleri inanılmaz dayanıksız. Batarya ömrü (çok çabuk bozuluyor) rezalet. Daha nicesi var. İnsanlara Türk malı diye satıyorlar. Tamam bende ülkemin teknoloji sektöründe önemli yerler almasını isterim ancak bu şekilde değil. Daha öncesinde görselle iç donanım arasındaki farkı anlatan bir teknisyen meslektaşım dava edilmişti. Böyle aciz duruma neden kendinizi düşürüyorsunuz. Servise ekran değişimi için bile sokmadığım iki markadan birisidir.

Dostum biraz empati duygunu geliştirmeni öneririm.

Telefonlar zaten amiral gemisi olarak ve amiral gemisi fiyatları olarak satılmıyordu. Genelde düşük sistemli telefonlar üretiyordu. Kalitesiz miydi evet ama alıp almamak burada zaten kullanıcının elinde olan bir şey her şeyin sonucunda. Paran varsa daha kalitelisini alırsın zaten.
Sorun o değil, telefondan anlamayanlar ucuz diye alıyordu. Herkes telefondan anlamıyor senle ben gibi. İnsanların 5-6k civarına giriş segment çöp telefon alacağına, o parayla eski amiral gemisi telefon almalarının daha iyi olduğunu öğrenmesi gerek. Fakat "bazı" influencerlar bunu anlatmak yerine millete Reeder reklamı yapıyor. Tabi sponsor ya, niye yapmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı