Reeder marka ürünler alınır mı?

Bütçe
25 bin
Merhaba okul başladığı için ve LGS için kursa gideceğim için telefon arıyorduk. Reeder diye bir marka gördük bakalım dedik görevli bize Reeder S19 Max Pro s Edge 13 GB RAM + sanal alanlı bir telefon önerdi bir de 1 alana bir bedava diye bir kampanya varmış. Bir de bilgisayar (8 GB RAM i5 Windows 11) alırsan indirim yaparız dedi. Sonra da bir Bluetooth kulaklık hediye dedi fiyatı 22 bin TL dedi. Neden bu kadar ucuz olduğunu sorduk görevli yerli olduğu için dedi. Size kötü olduğundan mı ucuz yoksa yerli mi? Olmaz sa başka ne önerirsiniz?

Sakın öyle bir hataya girme laptop olarak şunu alabilirsin.
Az buçuk oyun açar telefon olarak da https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,480508442.html
A35 alabilirsin telefon olarak da.

Merhaba okul başladığı için ve LGS için kursa gideceğim için telefon arıyorduk. Reeder diye bir marka gördük bakalım dedik görevli bize Reeder S19 Max Pro s Edge 13 GB RAM + sanal alanlı bir telefon önerdi bir de 1 alana bir bedava diye bir kampanya varmış. Bir de bilgisayar (8 GB RAM i5 Windows 11) alırsan indirim yaparız dedi. Sonra da bir Bluetooth kulaklık hediye dedi fiyatı 22 bin TL dedi. Neden bu kadar ucuz olduğunu sorduk görevli yerli olduğu için dedi. Size kötü olduğundan mı ucuz yoksa yerli mi? Olmaz sa başka ne önerirsiniz?
İnsanlara nasil boyle yanlis oneriler yapabiliyorlar bilmiyorum.

Kesinlikle uzak durun ürünlerinde en ucuz parçaları kullanıp fiyat performans diye millete kakalayan bir markadır kendisi.

Kesinlikle uzak durun ürünlerinde en ucuz parçaları kullanıp fiyat performans diye millete kakalayan bir markadır kendisi.
Ayrıca isimleri bile garip. Samsung'un S23 ismini, Apple'ın Pro Max ismini alıp telefonlarına S23 Pro Max gibi model isimleri veriyorlar.

Hocam ne diyorsunuz geçen Teknosa'ya gittik abi Samsung'u boş ver Reeder al dediler ben şok oldum.
Siz mağaza görevlilerine uymayın. Benim gittiğim mağazada Samsung A34'e "O telefonun ömrü bitti, artık satılmıyor, oyuncak olarak kullanırsın." falan demişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı