Reeder marka ürünler alınır mı?

Bütçe
25 bin
Ayrıca isimleri bile garip. Samsung'un S23 ismini, Apple'ın Pro Max ismini alıp telefonlarına S23 Pro Max gibi model isimleri veriyorlar.

Siz mağaza görevlilerine uymayın. Benim gittiğim mağazada Samsung A34'e "o telefonun ömrü bitti, oyuncak olarak kullanırsın." falan demişlerdi.

Doğru hocam kazıklamak için yer arıyorlar resmen.

Reeder hayatımda kullandığım en mükemmel telefon markası. Batarya performansı olsun, kamera kalitesi olsun, güncelliği olsun, performansı olsun ne ararsan var. Bu kampanya kaçmaz bence tükenmeden hemen alın rahata kavuşun. 10 sene telefon almanıza gerek yok. O kadar kaliteli ki ömrümde böyle güzel, böyle kaliteli telefon görmedim bence kesinlikle kaçırmayın. Oyun performansı PUBG 120 FPS oynuyorum harika bir telefon kaçırmayın derim.

Reeder hayatımda kullandığım en mükemmel telefon markası. Batarya performansı olsun, kamera kalitesi olsun, güncelliği olsun, performansı olsun ne ararsan var. Bu kampanya kaçmaz bence tükenmeden hemen alın rahata kavuşun. 10 sene telefon almanıza gerek yok. O kadar kaliteli ki ömrümde böyle güzel, böyle kaliteli telefon görmedim bence kesinlikle kaçırmayın. Oyun performansı PUBG 120 FPS oynuyorum harika bir telefon kaçırmayın derim.
İroni mi yapıyorsunuz?

İroni değilse biz Reeder reklamlarına kanmayız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı