Reeder P8 iyi midir ?

lerumma

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Zenfone 6 ile özelliklerini karşılaştırdım. Reeder P8 bana daha iyi gibi geldi 1080P çözünürlüğe sahip ve ekranı 5.5 inç. Ne büyük ne küçük. Ve 8 çekirdek. Ayrıca 1 yıllık McAfee antivirüs programını bedava veriyorlar. Zenfone 6 ile arasında kaldım ve ikisde aynı fiyat. Sizce hangisini almalıyım ?

Tabii ki Zenfone 6 alınmalı. Telefon alırken markaya dikkat etmen son derece önemli. Zenfone 5.0 güncellemesini alacak bir telefon. Asus gerçekten çok iyi bir iş başarmış. Asıl telefonum Z2 olmasına rağmen Zenfone 6 kullanmak zevkli geliyor bana. Telefon fiyatından çok daha büyük iş başarmış. Tebrik etmek lazım Asus'u. Reeder alırsan özelliklerine kanıp ne güncelleme alacaksın ne destek. Bana göre bir telefonun yazılım kısmı donanım kısmından daha önemlidir. Desteği olmayan telefon çürümeye mahkumdur. Zenfone 6 istediğin her şeyi verebilir. Ben beğendim.

Teşekkür ederim. Aklımdada Zenfone 6 vardı. Reeder P8'i görünce şüphelendim. Fakat ben yinede Zenfone 6' ya yöneleceğim. Şu yeni Zenfone çıkaracaklarını duydum. Özellikleri belli olsada ona göre karar versem. 5.5 inç olacakmış. Ne büyük ne küçük. Tam benlik.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı