musstafa00 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Kasanızın modeli nedir peki? Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta içinde kasaya montajlı bir şekilde kontrolcüde var.
ItsAllGoodman dedi: Kasanızın modeli nedir peki? Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta içinde kasaya montajlı bir şekilde kontrolcüde var.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 3 Mayıs 2021 #12 Hansla benzer performansta. Bir tık iyi bile olabilir.
musstafa00 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #13 curiousoftech dedi: Hansla benzer performansta. Bir tık iyi bile olabilir. Genişletmek için tıkla... E12 mi?
curiousoftech dedi: Hansla benzer performansta. Bir tık iyi bile olabilir. Genişletmek için tıkla... E12 mi?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 3 Mayıs 2021 #14 @musstafa00 Attığım ilk soğutma. E12'nin yakından uzaktan alakası yok. %20 falan daha az performans verir en az.
@musstafa00 Attığım ilk soğutma. E12'nin yakından uzaktan alakası yok. %20 falan daha az performans verir en az.
musstafa00 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #15 curiousoftech dedi: @musstafa00 attığım ilk soğutma. E12'nin yakından uzaktan alakası yok. %20 falan daha az performans verir en az. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm ya tam aradığım modeldi. curiousoftech dedi: @musstafa00 attığım ilk soğutma. E12'nin yakından uzaktan alakası yok. %20 falan daha az performans verir en az. Genişletmek için tıkla... İzlediğim yabancı bir videoda %100 stres testinde stok fan 81 derece iken reeven E12 modeli 61 dereceydi aslında performansı iyi geldi ama bilemedim. ItsAllGoodman dedi: Kasanızın modeli nedir peki? Genişletmek için tıkla... Dostum nasıl kullanabilirim RGB'lerini biliyor musun?
curiousoftech dedi: @musstafa00 attığım ilk soğutma. E12'nin yakından uzaktan alakası yok. %20 falan daha az performans verir en az. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm ya tam aradığım modeldi. curiousoftech dedi: @musstafa00 attığım ilk soğutma. E12'nin yakından uzaktan alakası yok. %20 falan daha az performans verir en az. Genişletmek için tıkla... İzlediğim yabancı bir videoda %100 stres testinde stok fan 81 derece iken reeven E12 modeli 61 dereceydi aslında performansı iyi geldi ama bilemedim. ItsAllGoodman dedi: Kasanızın modeli nedir peki? Genişletmek için tıkla... Dostum nasıl kullanabilirim RGB'lerini biliyor musun?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.275 Makaleler 3 Çözümler 197 3 Mayıs 2021 #16 musstafa00 dedi: Corsair Spec Delta içinde kasaya montajlı bir şekilde kontrolcüde var. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüye bağlayıp kullanabilirsiniz.
musstafa00 dedi: Corsair Spec Delta içinde kasaya montajlı bir şekilde kontrolcüde var. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüye bağlayıp kullanabilirsiniz.
musstafa00 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #17 ItsAllGoodman dedi: Kontrolcüye bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konturolcüde yer yok galiba bu konulara pek hakim değilim ama isterseniz fotoğraf atabilirim.
ItsAllGoodman dedi: Kontrolcüye bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konturolcüde yer yok galiba bu konulara pek hakim değilim ama isterseniz fotoğraf atabilirim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.275 Makaleler 3 Çözümler 197 3 Mayıs 2021 #18 musstafa00 dedi: Konturolcüde yer yok galiba bu konulara pek hakim değilim ama isterseniz fotoğraf atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olması lazım. Yine de atabilirsiniz.
musstafa00 dedi: Konturolcüde yer yok galiba bu konulara pek hakim değilim ama isterseniz fotoğraf atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olması lazım. Yine de atabilirsiniz.
musstafa00 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #19 ItsAllGoodman dedi: Olması lazım. Yine de atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Olması lazım. Yine de atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum ne diyorsun boşmu. ItsAllGoodman dedi: Olması lazım. Yine de atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum peki direkt anakartımdaki CPU fan girişine bağlasam RGB'leri nasıl yanar kontrol edebilir miyim lütfen cevapla. Dosya Ekleri IMG_20210503_025309.jpg 92,2 KB · Görüntüleme: 31 IMG_20210503_025249.jpg 108,2 KB · Görüntüleme: 35 IMG_20210503_025415.jpg 147 KB · Görüntüleme: 33 IMG_20210503_025319.jpg 69,2 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 3 Mayıs 2021
ItsAllGoodman dedi: Olması lazım. Yine de atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Olması lazım. Yine de atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum ne diyorsun boşmu. ItsAllGoodman dedi: Olması lazım. Yine de atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum peki direkt anakartımdaki CPU fan girişine bağlasam RGB'leri nasıl yanar kontrol edebilir miyim lütfen cevapla.
2 238849 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 1.411 Çözümler 1 8 Mayıs 2021 #20 musstafa00 dedi: Dostum ne diyorsun boşmu. Dostum peki direkt anakartımdaki CPU fan girişine bağlasam RGB'leri nasıl yanar kontrol edebilir miyim lütfen cevapla. Genişletmek için tıkla... Alfais 4375 Rgb Şerit 4 Pin Led Çoklayıcı Splitter Tek Kumanda 3 Çıkış Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4375 Rgb Şerit 4 Pin Led Çoklayıcı Splitter Tek Kumanda 3 Çıkış yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunun gibi bir çoğaltıcı kullanarak RGB'yi kontrol edebilirsiniz.
musstafa00 dedi: Dostum ne diyorsun boşmu. Dostum peki direkt anakartımdaki CPU fan girişine bağlasam RGB'leri nasıl yanar kontrol edebilir miyim lütfen cevapla. Genişletmek için tıkla... Alfais 4375 Rgb Şerit 4 Pin Led Çoklayıcı Splitter Tek Kumanda 3 Çıkış Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4375 Rgb Şerit 4 Pin Led Çoklayıcı Splitter Tek Kumanda 3 Çıkış yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunun gibi bir çoğaltıcı kullanarak RGB'yi kontrol edebilirsiniz.