Referans ASUS RX 480 Nasıldır?

Yasin Çömlek

Hectopat
Yer
ESKİŞEHİR
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Arkadaşlar yaklaşık 4500 lira civarı bir toplama bilgisayar toplanmıştım, ekran kartı olarak ASUS Strix R9 380X 4 GB OC Edition tercih ettim. Ekran kartı arıza verdiği için garantiye verdim, ekran kartı değişim kararı çıktı. Ben de üzerine biraz daha para vererek aynı firmadan (maalesef ellerinde özel soğutmalı RX 480 8 GB modeli olmadığı için) ASUS RX 480 referans tasarım aldım. Overclock yapmayacağım için ısınma konusunda fazla sıkıntı yapamayacağımı düşünüyorum. Bu referans kartı kullanan var mı görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel tasarım modellerine göre referans tasarımlı modeller sesli ve soğutma konusunda özel soğutmalı modellerin performansını vermez. OC potansiyeli de yine özel soğutmalı modellere göre geride kalıyor. Isı konusunda da içindeki GPU'ya zarar verecek kadar ısınmaz.

Referans tasarım asus rx 480 alalı 2 gün oldu bütün oyun testlerinde harika performans aldım gayet başarılı olduğunu düşünüyorum önyargıları bırakmam lazım fiyat performansa göre harika bir kart olmuş

Ne dediğimi iyi oku, referans tasarımın soğutma konusunda karta zarar verecek kadar ısınmadığını belirttim. Ayrıca referans tasarım ile özel soğutmalı modellerin soğutma, ses, OC performansı gibi farklılıkları var. Referans tasarımın performansının kötü olduğunu söyleyen yok. Ortada bir ön yargı yok, mesajı anlayamama durumu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…