Thermaltake olanı ekran kartına nasıl monte edeceğim ki :/Kraken G12 ve Thermaltake Water 3.0 Performer alabilirsin ama bu kadar paraya değer mi yoksa satıp daha üst bir kart mı alırsın bilemiyorum.
Thermaltake olanı ekran kartına nasıl monte edeceğim ki :/Kraken G12 ve Thermaltake Water 3.0 Performer alabilirsin ama bu kadar paraya değer mi yoksa satıp daha üst bir kart mı alırsın bilemiyorum.
Soğutucunun markası önemli değil, önemli olan tırnaklı pompa yapısı. Bu videoda izleyebilirsin.
Undervolt nedir tam olarak bilmiyorum, performansı düşürüp daha az ısınmasını mı sağlıyor ? Performans düşsün istemem tabi. Harcama daha fazla yapamam. Monitör alacağım kalan paraya ikinci el bi tane. SağolunUndervolt yapabilirsin masraf yapmadan. Harcama yapabilirim dersen karta uyumlu soğutma alabilirsin.
Anladım, ekran kartının ön tarafını söküp takıyormuş. Teşekkürler
Undervolt nedir tam olarak bilmiyorum, performansı düşürüp daha az ısınmasını mı sağlıyor ? Performans düşsün istemem tabi. Harcama daha fazla yapamam. Monitör alacağım kalan paraya ikinci el bi tane. Sağolun
Teşekkürler yorumlarınız için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.