Referans Tasarım RX480 vs Msi GTX 970

Terlikadam

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam. Öncelikle Cumartesi günü yani yarın Allah izin verirse bir sistem toplayacağım aslında aklımda olan hep Rx480 çıksın alırımdı ama soğutma konusunda yetersiz olduğunu gördüm. Artık beklemek istemiyorum özel soğutmalı modellerini maalesef beklemeyeceğim. Eğer gerçekten söylendiği kadar kötüyse sizce Msi Gtx 970 için çok mu geç Rx480 referans tasarımmı almalıyım yoksa Gtx 970 daha beni 2-3 yıl 1080p'de götürür mü? Şimdiden cevaplar için teşekkürler...

Bence sabretmelisin çünkü burda sistem toplamaktan bahsediyoruz bir kere alacaksın bu zamana kadar beklemişsin neden 1-2 hafta beklemeyesinki?
Gtx 970 sorunlu bir kart 3.5 vram sorunu geçirdiler diye biliyorum ama bu işin CW sorunu var.
Sana bir tavsiye, bence yeni mimariyi bekle yoksa ileride sıkıntıya girebilirsin senin iyiliğin için konuşuyorum dostum. :D

Referans RX 480'e alternatif olarak GTX 970 yerine R9 390 daha iyi. Çok sürmeyecek zaten bayram sonrası çok kısa süre sonra özel soğutmalı modeller stoklarda yerini alır. En fazla 1-2 hafta daha sabır göster.

mdbilisim evet piyasada fakat özel soğutma değil referans tasarım o da maalesef :(

Kaan saol sanırım beklemekten başka çare yok dişimizi sıkacağız sanırım nasıl 6 sene sıktıysak.

Beklemek istemiyorsanız sadece ekran kartını bekleyecekseniz sistemi alıp kurup ekran kartsız çalıştırabilirsiniz daha sonrada ekran kartını aldığınızda takabilirsiniz.6500 gibi işlemci seçtiysenizde bazı oyunları oynayabilirsiniz.

orilee işlemcim tam olarak i5 6500 evet dediğiniz mantıklı ben tüm sistemi bir anda toplamak istemiştim ama büyük ihtimalle bu yöntemi kullanırım sonra özel soğutma modelleri çıkınca alırım herkese ilgileri için teşekkür ediyorum :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı