Regal Raptor Pilder 125 alınır mı?

Kerpeten _Ali

Decapat
Daha fazla  
Ben yakında A1 ehliyet alacağım ve görsel ve teknik özellikler açısından Regal Raptor Pilder 125 dikkatimi çekti ama parça kalitesi nasıl, servisi nasıl ve kolay satılabiliyor mu bunları bilmiyorum. Bilen birisi varsa veya başka motor tavsiye edecek varsa yazabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kerpeten _Ali genelde motorun gitmediği ve paslanma arka teker kilitlenmesi gibi sorunların oldugunu söylemişler bence o bütçeye Çin menşeili bir motor almak mantıklı olmaz çok daha iyi seçeneklerin var Yamaha Honda gibi motorlar almak yerine neden onu tercih ettin ki o fiyata?

@Kerpeten _Ali genelde motorun gitmediği ve paslanma arka teker kilitlenmesi gibi sorunların oldugunu söylemişler bence o bütçeye Çin menşeli bir motor almak mantıklı olmaz çok daha iyi seçeneklerin var Yamaha Honda gibi motorlar almak yerine neden onu tercih ettin ki o fiyata?

Görüntüsü, çift silindirli olması ve su soğutmalı beni o motora yöneltti.

Görüntüsü, çift silindirli olması ve su soğutmalı beni o motora yöneltti.

Çok fazla fiyatı var ve Çinli bir motor baş ağrıtır Pulsar NS125 öneririm görüntüsünü begenmezsin ama regala gore kaliteli motordur ve motora yeni başlayacaksan çok daha mantıklı olur. 2. el MT125 R125 Honda CB125R veya CBR125R çok çok daha kaliteli ömürlük motorlardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı