Regal Raptor Pilder 125 alınır mı?

sdti

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 12-13 yaşlarımdan beri bir motor hayali var içimde. Ancak tabii 16 yaşımı beklemem gerekiyordu ehliyet için, 16 yaşımı doldurdum ehliyetimi aldım. Almak istediğim ve görünüş olarak çok beğendiğim Regal Raptor Pilder 125 almayı planlıyorum sizce alınır mı? (boyum 184)

Yaklaşık 12-13 yaşlarımdan beri bir motor hayali var içimde. Ancak tabii 16 yaşımı beklemem gerekiyordu ehliyet için, 16 yaşımı doldurdum ehliyetimi aldım. Almak istediğim ve görünüş olarak çok beğendiğim Regal Raptor Pilder 125 almayı planlıyorum sizce alınır mı? (boyum 184)
Hocam pulsar düşünmez misiniz?

Son düzenleme:
Dostum alabilirsin ancak ilk kez motor kullanıcaksan önermem, Pilder 125 sahibiyim görünüşü güzel ancak motor 190 kilo 190 taban teker olduğu için gitmiyor maks 127 görebildim o da neredeyse %70 eğimli yolda, 2.3 metre uzunluğu var dönüş açıları çok geniş bu nedenle sürekli ara dere girmek istersen giremezsin, gidon genişliği diğer motorlara göre daha geniş. Konfor olarak oturuş pozisyonu ilk başta rahatsız edecektir sonradan alışıyorsun, parça sorunu yaşamadım, kronik olarak vida gevşeme problemi var çok sarsıntılı bir motor olduğu için 400-500 kmde bir bütün vidalı sıkman iyi olur, örnek vereyim 800 kmlerde gidon vidası gevşediği için yolda giderken gidonun sol tarafı ileriye doğru kaydı çok hızlı olsaydım dengemi bozacağından kaza riski yaratabilirdi bu nedenle dikkat edip sık sık bakımını yapman lazım, ilgi çekici ve sesi tok bir motor, sahibindeki yüzlerce ilandaki yazdığı gibi evet herkes gelip motor ne 600lükmü vs muhabbetleri çok oluyor fazlasıyla dikkat çekiyor.

Dostum alabilirsin ancak ilk kez motor kullanıcaksan önermem, pilder 125 sahibiyim görünüşü güzel ancak motor 190 kilo 190 taban teker olduğu için gitmiyor maksimum 127 görebildim o da neredeyse %70 eğimli yolda, 2.3 metre uzunluğu var dönüş açıları çok geniş bu nedenle sürekli ara dere girmek istersen giremezsin, gidon genişliği diğer motorlara göre daha geniş. Konfor olarak oturuş pozisyonu ilk başta rahatsız edecektir sonradan alışıyorsun, parça sorunu yaşamadım, kronik olarak vida gevşeme problemi var çok sarsıntılı bir motor olduğu için 400-500K'mde bir bütün vidalı sıkman iyi olur, örnek vereyim 800 kmlerde gidon vidası gevşediği için yolda giderken gidonun sol tarafı ileriye doğru kaydı çok hızlı olsaydım dengemi bozacağından kaza riski yaratabilirdi bu nedenle dikkat edip sık sık bakımını yapman lazım, ilgi çekici ve sesi tok bir motor, sahibindeki yüzlerce ilandaki yazdığı gibi evet herkes gelip motor ne 600lükmü vs muhabbetleri çok oluyor fazlasıyla dikkat çekiyor.

Ustam çok hoşuma gitmişti ama inceleminizi dikkate alacağım.Bana, dostum şu motoru alsan çok iyi gider dediğiniz bir motor var mı (125 CC) mümkünse chopper cruiser modellerinden biri lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı