Rehber matematik 0'dan matematik sonrası ne yapılmalı?

M.FURKAN21

Femtopat
Daha fazla  
Rehber matematik 0'dan matematik kampı bitireli tahminen 40 oldu ve kamp bittikten sonra tekrar çalışmadım. Şimdide bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına ve aktif matematik kitabını aldım. Şu anda 10.sınıfım ve ayrıca kaç defa çalışmama rağmen faktöriyel ve çarpanlara ayırma konularını yapamadım. İleride hedefim TYT ve AYT matematikten 40 net yapmak. Ne önerirsiniz?

10.sınıfsan TYT AYT kampına çalışman saçma çünkü sizin müfredat değişti. Haliyle sınav sistemi de değişecek diyorlar. Yani kendi sınıfına göre çalış, TYT AYT çalışma.

Ama rehber matematiğin 0dan matematik kampından önce Matematikte sıfırdım ve Ebob-Ekok'a kadar geldim.Şimdi bıyıklı matematiğin 10 günde Temel atma kampı ile buna çift dikiş attıktan sonra öğrendiklerimi aktif matematikle pekiştirip 9 ve 10'un konularına başlayacağım.Seninde dediğin gibi müfredat değişti ama bazı konuların yeri değişti ve yanlış bilmiyorsam integral ve ileri trigonometri gibi konular kaldırıldı.Yani bildiğim kadarıyla başka birşey yok.

10. sınıfsan temel TYT Matematik konularını halletmen yeter. 11. sınıfta da AYT'ye bakarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı