(Rehber) MTU (Maksimum İletim Birimi) Optimizasyon

• Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 22.611
Böyle bir uyarı veriyor ne yapmalıyız

Dosya Ekleri

• mtu değeri.png
    mtu değeri.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 357
Hocam nereden yolun düştü de hazırladın bu rehberi bilmiyorum ama çok, çok işime yaradı. Ne zamandır ping değerlerim normal görünüyordu fakat paket kaybım vardı. Bizim karşı daireye yeni internet bağlandığı gün benim internet de bir türlü eskisi gibi olamadı. Parazit sıkıntısı çıktı kısa bir süre sonra, kabloları yeniledim. İSS teknik servisi geldi kontrol etti kaç kere. Hiçbir sorun olmadığını söyledi. Özellikle oyunlarda ping değerlerim düzgün görünürken(60-70 civarı) sürekli sağda paket kaybı simgesi çıkıyordu. (BF1 ve R6 Siege'de) Diyeceğim o ki artık paket kaybı yaşamıyorum. Tracert değerlerim de düzeldi bu ayarları yapınca. Beni bir dertten kurtardın Allah da sana dert vermesin. Sizin gibi internet bilgisi olan kişilerin rehberlerine ihtiyacımız var forumlarda. O kadar çok araştırdım ki, sözde çok fazla konuşan, bilen kişi var ama bir iki kişi hariç işten anlayıp, düzgün rehberlerle anlatan yok.
Emeğe saygı+

Mac için terminale hangi komutu yazmamız gerek? Mackhintosh için hangi programı öneriyorsunuz? Bir de bende Max mtu değeri 1436 görünüyor, kaç yapmalıyım? Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı