Rekabetçi FPS oyunlarında performansım çok dengesiz

mstrikeout

Decipat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
2.305
Makaleler
1
Çözümler
9
Yer
United Kingdom
Merhaba, ben CS:GO, Valorant ve Rainbow Six Siege gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Ancak merak ettiğim bir şey var. Düzenli olarak çalışsam da çalışmasam da, düzenli oynama planım olsa da olmasa da çok dengesiz oynuyorum. Bir maçta çok iyi oynarken diğer maçta aşırı berbat oynuyorum. Veya aksine çok kötü oynadığım bir maçın ardından girdiğim maçta harika oynayabiliyorum. Bunu anlamış değilim, kendimi sabit bir şekilde geliştirmem için önerileriniz veya tavsiyeleriniz var mıdır?
 
Genellikle ilk 2 maçını kötü oynarsın sonrasında toparlarsın.
Bende böyleyim. Kendini nasıl geliştirebilirsin kısmına gelirsek eğer croshair (doğru yazdığımdan emin değilim.) kötü ise değiştirebilirsin. Rengini kırmızı yaparsan dikkatini çeker.
 
Karşının oyun tarzına göre olan bir şey. Sana öyle gelmeyebilir ama rakiple alakalı sen aslında hep aynı ya da birbirine yakın oynuyorsun. Tabii her maç moral, yorgunluk vs. de etkiliyor.
 
CS GO için konuşursam aim kas sürekli. Maçlara elin ısınmadan girme ben en az 100-250 arası botla çalışıp giriyorum. Aynı silahlarla oynamaya calıs vs. Fırsat oldukça aim ve spray çalışıyorum. Ama kimsenin sabit değil performansı zaten bir sürü değişken var, rakip, kendi takım arkadaşların, yorgunluk vs.
 
Bazı oyuncular çok iyi aime sahiptir ama oyun bilgisi zayıftır bir maç iyi oynarlar bir maç kötü. Sen onlardan olabilirsin. Rainbow için daha çok geçerli ama rekabetçi oyunlar genelde taktiğe bağlı oyunlardır. Yoksa elbet şansa da olsa herkes birilerini vurabilir. Haritayı iyi tanımak, düşman olabilecek yerlere prefire atarak çıkmak, iyi peekleyebilmek çok önemli. Bir de takımına göre rol üstlenmen gerek. Bir takımda 2 tane entry fragger olmaması lazım mesela.
 

Geri
Yukarı