Rekabetçi oyunlar için 165Hz vs 144Hz FreeSync

Bütçe
Max 1300

Ozan5454545454

Hectopat
Daha fazla  
Dragos Gaming Pro GP165-238FHD Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ilki.
HP 21.5" 144hz 1ms (Hdmı+vga) Freesync Oyuncu Monitör 6ml40aa Fiyatı, Yorumları - Trendyol Diğeri ise bu.
İşlemcim: i3 10100F
Ekran kartı: MSI R9 380 4G
RAM: 8 GB
Arkadaşlar Fortnite, Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum genelinde 144+ FPS alabiliyorum ama emin olamadım arasında kaldım bu iki monitörün.
Biri 165 Hz Curved diğeri ise 144 Hz ve FreeSync destekli AMD ekran kartım olduğundan FreeSync de kullanılıyor beni çok arada bıraktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de iyi değil, mümkünse bunları tercih edin:

144 Hz fazlasıyla yeterli olacaktır. İllaki ikisinin arasından ilerleyeceksek HP tercihim olurdu. Dragos ne idüğü belirsiz bir marka. Açıkçası daha iyi alternatiflere yönelmeyi yeğlerim. İkisini de tercih etmemeye özen gösterin.

CS'de curved monitör pek tercih edilmez. Düz monitör olanı alın derim. Bu arada Dragos Turbox'un alt markasıydı sanırsam. Kesinlikle almayın.
Eğer bu doğruysa; paranızı çöpe atmanız daha uygundur. Diğer arkadaşın attığı monitörlere bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı