Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Asus Rog Swift PG259QNR Modeli alınır mı? Çoğunlukla Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve Hobi olarak photoshop ile uğraşıyorum. 1ms GtG takıntım var. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Asus Rog Swift PG259QNR Modeli alınır mı? Çoğunlukla Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve Hobi olarak photoshop ile uğraşıyorum. 1ms GtG takıntım var.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 2 Nisan 2023 #2 Asoult dedi: Asus Rog Swift PG259QNR Modeli alınır mı? Çoğunlukla Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve Hobi olarak photoshop ile uğraşıyorum. 1ms GtG takıntım var. Genişletmek için tıkla... 360 Hz monitör olan değil mi bu monitör? Hocam hangi amaç olursa olsun aldığınıza değeceğini sanıyorum. IPS, yüksek tazeleme hızı, 1ms GtG. Not: Photoshop olarak kontrast oranını vs bilmiyorum ama oyunlar için hiçbir sorun çıkarmaz.
Asoult dedi: Asus Rog Swift PG259QNR Modeli alınır mı? Çoğunlukla Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve Hobi olarak photoshop ile uğraşıyorum. 1ms GtG takıntım var. Genişletmek için tıkla... 360 Hz monitör olan değil mi bu monitör? Hocam hangi amaç olursa olsun aldığınıza değeceğini sanıyorum. IPS, yüksek tazeleme hızı, 1ms GtG. Not: Photoshop olarak kontrast oranını vs bilmiyorum ama oyunlar için hiçbir sorun çıkarmaz.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 2 Nisan 2023 #3 Gayet güzel bir monitör. Zaten kendini belli etmiş.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 2 Nisan 2023 #4 Asoult dedi: Asus Rog Swift PG259QNR Modeli alınır mı? Çoğunlukla Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve Hobi olarak photoshop ile uğraşıyorum. 1ms GtG takıntım var. Genişletmek için tıkla... LENOVO Legion Y25g-30 24.5" 1ms 240hz 360hz Hdmı+dp Nvıdıa G-sync Ips Fhd E-spor Monitör 66ccgac1tk - Fiyatı, Yorumları LENOVO Legion Y25g-30 24.5" 1ms 240hz 360hz Hdmı+dp Nvıdıa G-sync Ips Fhd E-spor Monitör 66ccgac1tk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Asoult dedi: Asus Rog Swift PG259QNR Modeli alınır mı? Çoğunlukla Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve Hobi olarak photoshop ile uğraşıyorum. 1ms GtG takıntım var. Genişletmek için tıkla... LENOVO Legion Y25g-30 24.5" 1ms 240hz 360hz Hdmı+dp Nvıdıa G-sync Ips Fhd E-spor Monitör 66ccgac1tk - Fiyatı, Yorumları LENOVO Legion Y25g-30 24.5" 1ms 240hz 360hz Hdmı+dp Nvıdıa G-sync Ips Fhd E-spor Monitör 66ccgac1tk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 2 Nisan 2023 #5 Asoult dedi: ASUS ROG Swift PG259QNR modeli alınır mı? Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum ve hobi olarak Photoshop ile uğraşıyorum. 1ms GtG takıntım var. Genişletmek için tıkla... Renk doğruluğu bir oyuncu monitörü için iyi. Rıtıngs kalibrasyon yapılmadan renk doğruluğuna 10 üzerinden 9 vermiş. Sizi de tatmin eder.
Asoult dedi: ASUS ROG Swift PG259QNR modeli alınır mı? Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum ve hobi olarak Photoshop ile uğraşıyorum. 1ms GtG takıntım var. Genişletmek için tıkla... Renk doğruluğu bir oyuncu monitörü için iyi. Rıtıngs kalibrasyon yapılmadan renk doğruluğuna 10 üzerinden 9 vermiş. Sizi de tatmin eder.
Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #6 SameTpz dedi: LENOVO Legion Y25g-30 24.5" 1ms 240hz 360hz Hdmı+dp Nvıdıa G-sync Ips Fhd E-spor Monitör 66ccgac1tk - Fiyatı, Yorumları LENOVO Legion Y25g-30 24.5" 1ms 240hz 360hz Hdmı+dp Nvıdıa G-sync Ips Fhd E-spor Monitör 66ccgac1tk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam niye sadece link atıyorsunuz? Bu monitörün olayı ne? artı özelliği ne? Benim bahsettiğim monitör ile aynı özelliklere sahip zaten.
SameTpz dedi: LENOVO Legion Y25g-30 24.5" 1ms 240hz 360hz Hdmı+dp Nvıdıa G-sync Ips Fhd E-spor Monitör 66ccgac1tk - Fiyatı, Yorumları LENOVO Legion Y25g-30 24.5" 1ms 240hz 360hz Hdmı+dp Nvıdıa G-sync Ips Fhd E-spor Monitör 66ccgac1tk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam niye sadece link atıyorsunuz? Bu monitörün olayı ne? artı özelliği ne? Benim bahsettiğim monitör ile aynı özelliklere sahip zaten.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 2 Nisan 2023 #7 Asoult dedi: Hocam niye sadece link atıyorsunuz? Bu monitörün olayı ne? Artı özelliği ne? Benim bahsettiğim monitör ile aynı özelliklere sahip zaten. Genişletmek için tıkla... Valorant Emea'da kullanılan monitör ASUS yerine bunu tercih ederdim.
Asoult dedi: Hocam niye sadece link atıyorsunuz? Bu monitörün olayı ne? Artı özelliği ne? Benim bahsettiğim monitör ile aynı özelliklere sahip zaten. Genişletmek için tıkla... Valorant Emea'da kullanılan monitör ASUS yerine bunu tercih ederdim.
Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #8 SameTpz dedi: Valorant Emea'da kullanılan monitör ASUS yerine bunu tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal sponsorluk için o monitörü koymuşlar EMEA Turnuvasında, düşüneceğim teşekkürler.
SameTpz dedi: Valorant Emea'da kullanılan monitör ASUS yerine bunu tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal sponsorluk için o monitörü koymuşlar EMEA Turnuvasında, düşüneceğim teşekkürler.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 2 Nisan 2023 #9 Asoult dedi: Hocam büyük ihtimal sponsorluk için o monitörü koymuşlar EMEA Turnuvasında, düşüneceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ASUS'da konulsa sponsorluk için konur, kötü ve sıkıntılı monitör olsa profesyonel arenada kullanılmaz şahsi düşüncem.
Asoult dedi: Hocam büyük ihtimal sponsorluk için o monitörü koymuşlar EMEA Turnuvasında, düşüneceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ASUS'da konulsa sponsorluk için konur, kötü ve sıkıntılı monitör olsa profesyonel arenada kullanılmaz şahsi düşüncem.